Блог

Статті по рубриках:
04/09/2020
Каша сьогодні вважається одним з найбільш корисних типів обіду, вона посідає особливе місце в раціоні кожної людини. Адже всі пам'ятають, як в дитинстві мама або бабуся готувала сніданок гречану кашу на молоці, а в садочку давали "перловку". Ці страви не просто корисні, але й смачні.
Детальніше 
04/09/2020
Кінець літа - це самий сезон різних ягід, овочів і фруктів. І особливо попитом користується диня. Це ласощі не просто смачне, має оригінальний аромат, але і неймовірно корисне. У дині є безліч вітамінів, корисних мікроелементів і мінералів, які сприятливо впливають на організм людини. Вона працює як заспокійливий, втамовує спрагу і знижує рівень холестерину. Диня рекомендована як дітям, так і дорослим, особливо якщо вживати її в самий сезон - тоді і користі більше, і ціна нижча.
Детальніше 
04/09/2020
Індичка - це дієтичне, дуже корисне і смачне м'ясо, яке використовують по всьому світу. Скільки варити індичку, щоб ідеально її приготувати? Як варити індичку швидко і легко?
Детальніше 
04/09/2020
Креветки - дуже смачне і корисне блюдо. Цей морепродукт є одним з найпоширеніших у світі. Але багато господинь побоюються його готувати вдома, тому що їх досить легко зіпсувати. Тим не менш, насправді тут немає нічого складного. При належній вправності, навички та вміння, можна швидко зробити дуже смачне блюдо з креветок. Як правильно варити креветки? Скільки варити креветки, щоб м'ясо було найніжнішим?
Детальніше 
04/09/2020
Куряче м'ясо вважається найбільш корисним серед всіх, а також воно найбільше споживається в нашій країні. Курка має доступну вартість і продається майже скрізь, її легко приготувати і страви виходять смачними та поживними. Але наскільки корисне куряче м'ясо?
Детальніше 
27/07/2020
Ананас - екзотичний фрукт, який люблять багато людей завдяки яскравому смаку і аромату. М'якоть даного фрукта може використовуватися для приготування різних страв.
Детальніше 
27/07/2020
Авокадо - екзотичний фрукт, який полюбився багатьом людям. Його можна вживати як самостійний продукт, так і застосовувати для приготування різноманітних страв.
Детальніше 
27/07/2020
Кавун - ягода, яка освіжає в літній день і є корисною для здоров'я. У м'якоті міститься незамінний для імунітету вітамін С, необхідні калій і магній, а також фолієва кислота.
Детальніше