Фільтр товарів
Ціна
грн
-
грн

Риба гарячого копчення

Список підкатегорій
Фільтр
Сортувати:
 
УКРАЇНА
в наявності
210грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
343грн
(Ціна за кг)
кг
 
в наявності
426грн
(Ціна за кг)
кг

Риба гарячого копчення онлайн Ціна

Риба гарячого копченняЦіна
Оселедець гор/копч з/г 350+210 грн
Скумбрія гор/копч б/г343 грн
Окунь без голови г/к426 грн

Риба гарячого копчення – корисні властивості продукту

Серед різноманіття продуктів, що зазнають копчення, особливе місце займає риба. Вона може подаватися як окрема страва, так і входити до складу салатів або закусок. Копчена морська або річкова риба – це надзвичайно смачний, а ще й корисний продукт.

Переваги гарячого копчення:

  • риба зберігає всі вітаміни, мінеральні елементи, легкозасвоювані жирні кислоти навіть після обробки димом, жаром. Гасіння, а також класична смаження, «забирають» більшу частку цінних речовин;
  • процес приготування відбувається без участі олії або інших жирів;
  • термічна обробка знезаражує тушку, тому м'ясо не містить хвороботворних або небезпечних мікроорганізмів.

Сьогодні знайти рибу гарячого копчення можна у багатьох магазинах – супермаркетах чи спеціалізованих точках, на ринку, у пивних магазинах. Але головне – це впевненість як продукт. Не відмовляйте собі в задоволенні скуштувати копчену продукцію магазину «Vitok». Апетитні рибні тушки – це смачна їжа, а також важлива складова повноцінного раціону. Пам'ятайте, що споживання навіть найкориснішого продукту має бути дозованим.

Як зберігати копчену рибу?

Щоб продукт залишався свіжим та смачним, важливо дотримуватися режиму зберігання та вибору упаковки. Вакуумна упаковка та морозильна камера – найкращий варіант, якщо потрібно зберегти продукт протягом тривалого часу (до трьох місяців).

У загальному відділі холодильника при температурному режимі в діапазоні від 0 до +5°C рибу гарячого копчення краще зберігати в папері і не більше трьох днів.

Особливості гарячого копчення риби – технологія виробництва

Гаряче копчення – це процес теплової обробки риби жаром (80-170°C) і димом, які утворюються в результаті згоряння деревини. Для цих цілей використовують спеціальне обладнання – коптильні. В результаті рибне філе зберігає соковитість, а патогенні організми гинуть під впливом високих температур. Копчення підлягає виключно свіжа риба. Найбільш смачними виходять сорти високої жирності – ndash; скумбрія, горбуша, оселедець. Лідируючі позиції з продажу займає скумбрія гарячого копчення з головою чи без. Невисока ціна та відмінні смакові характеристики виділили її серед інших сортів.

Правильне приготовлені нежирні окунь, судак, щука або карась також перетворюються на відмінний делікатес із неповторним смаком та ароматом.

Завдяки особливостям технології приготування риба гарячого копчення набуває бурштинового із золотистим відтінком, насиченого, злегка солоного смаку, а також неповторного аромату, ніби її тільки зняли з багаття. Змінюється текстура філе – вона стає м'якшою, ніжнішою і просто тане в роті.

В інтернет-магазині Виток ви можете купити продукт гарячого та холодного копчення за низькою ціною, з доставкою додому. Ми пропонуємо цілісні рибні тушки, а також копчені шматочки. Оформіть замовлення на сайті, а сплатіть товар вже при отриманні.