Фільтр товарів

Ковбаси

Список підкатегорій
Фільтр
Сортувати:
 
УКРАЇНА
в наявності
216грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
226грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
120.4грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
59грн
(Ціна за шт)
шт
 
УКРАЇНА
в наявності
59грн
(Ціна за шт)
шт
Хіт!
Ковбаси Свит м'яса Ковбаса Празька с/к  1 г
 
УКРАЇНА
в наявності
448грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
90.3грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
91грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
91грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
137.6грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
166.4грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
218.2грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
220грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
238.3грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
239.2грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
252грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
448грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
448грн
(Ціна за кг)
кг
Хіт!
Ковбаси Світ м'яса Ковбаса Ужгородська с/к  1 г
 
УКРАЇНА
очікується
448грн
(Ціна за кг)
Хіт!
Ковбаси Алан Ковбаса сировялена Престииж в г
 
УКРАЇНА
очікується
554.6грн
(Ціна за кг)
Хіт!
Ковбаси Алан Ковбаса сировялена Ностальгія в г
 
УКРАЇНА
очікується
589.5грн
(Ціна за кг)
 
УКРАЇНА
очікується
161.2грн
(Ціна за кг)
 
УКРАЇНА
очікується
238грн
(Ціна за кг)
 
УКРАЇНА
очікується
254грн
(Ціна за кг)

Ковбаси онлайн Ціна

КовбасиЦіна
Магрок Любительська ковбаса в/г синюга (газ 1,5216 грн
Столична в/с (пузир) (вак 1/2) ТМ "Магрок"226 грн
РЕТРО з молоком в/с вар.(п/а-Ф60)ТМ "Магрок"120.4 грн
L'APPETIT Паштет з курячої печінки 240 гр ж.б59 грн
L'APPETIT Паштет печінковий з вершковим маслом 240 гр ж.б59 грн
Свит м'яса Ковбаса Празька с/к 1 г448 грн
Ліверна ковбаса п / а Василенко90.3 грн
Паштет Печінковий Василенко91 грн
Печінкова до-Са Василенко91 грн
Молочна Економ в/с вар.(п/а-Ф65) "Магрок"137.6 грн

Ковбас та ковбасних виробів з кожним роком стає все більше. Змінюються технології виробництва, смакові якості, особливості та користь різних ковбас, але вони все одно залишаються смачними та поживними. Головне - вибрати для себе ідеальний вид продукту, а також купити ковбасу в надійному магазині.

Звертайтеся в інтернет-магазин продуктів харчування Vitok, щоб замовити якісні та свіжі ковбаси з доставкою додому в Дніпрі і передмісті. Ми пропонуємо великий асортимент товарів за доступною вартості.

Ковбаси: види, особливості, склад і користь

В нашій країні ковбаси та аналогічні вироби в масовому виробництві почали випускати за Петра I. Він запросив німецьких кухарів, побудувала фабрики по виробництву і по суті створив у країні цю кулінарну сферу. 

Ковбаси виготовляють з самих різних типів м'яса, спецій і прянощів, а також сюди входять додаткові інгредієнти. Відрізняються вони і технологією виробництва, завдяки чому виходять різні за смаком, терміну зберігання і зовнішній вигляд страви.

Є кілька найпоширеніших видів ковбас:

  • варена;
  • варено-копчена;
  • напівкопчена;
  • сирокопчена;
  • сиров'ялена.

Окремо варто сказати про сосиски і сардельки, які теж вважаються ковбасними виробами. Також є паштети і сальтисони - вони теж виробляються з фаршу і додаткових інгредієнтів, але мають інший вигляд.

Купити ковбаси можна й тому, що вони мають безліч корисних якостей і речовин. Вони є джерелом магнію, калію, цинку, заліза, йоду, також у більшості видів ковбас є вітаміни групи В, С і А.

Якісна ковбаса з доставкою додому від інтернет-магазину Vitok

Вибрати якісну і смачну ковбасу досить просто, якщо знати, на що звертати увагу. В першу чергу дивіться на склад ковбаси, в залежності від того, для якої мети ви її купуєте і якому смаку віддаєте перевагу. Пам'ятайте, що у вареній ковбасі допустимо використання крохмалю і багатьох інших інгредієнтів, але в сыровяленой має бути тільки м'ясо вищого гатунку.

Ціна на ковбасу завжди залежить від вартості м'яса. Не може кілограм якісної сирокопченої ковбаси коштувати менше, ніж кілограм м'яса, з якого її виробляють, а там ще і використовуються спеції і прянощі. Але якщо купувати в інтернет-магазині продуктів харчування Vitok, то можете бути впевнені, що отримаєте саму якісну та доступну за вартістю ковбасу.

Продукція не повинна мати занадто насичений відтінок, тому що в процесі виробництва він втрачається. Світло-рожевий, ніжно-червоний або сірий колір - це відтінок нормальний для ковбаси.

Купити ковбасу в інтернет-магазині Vitok можна не тільки за доступною вартості, але і з можливістю доставки товарів додому. Ви можете вибрати продукти в онлайн-каталоги, швидко оформити замовлення через сайт або у нашого менеджера, після чого ми в найкоротші терміни привеземо покупки до вас додому.

Нюанси зберігання ковбаси

Ковбаса відноситься до відносно швидкопсувних продуктів, здатних викликати отруєння. Не можна вживати її несвіжою. Ось чому варто подбати про правильне зберігання з огляду на сорт, умови та інші нюанси. У будь-якому випадку в інтернет-магазині Vitok приставлено лише свіжу продукцію та на 100% достовірну інформацію про терміни виготовлення.

Вареня і шинка мають найкоротший термін зберігання. Особливо в тому випадку, якщо купити ковбасу не повністю, а шматком. При порушенні фабричного упакування продукт зберігається в холодильнику 3-4 дні. Найкращий температурний режим для подібних сортів - +6 ... +8 градусів. У морозилку варенку краще не класти. При заморожуванні вона втрачає свої смакові якості та пружність.

Варено-копчені ковбаси та напівкопчені вважаються делікатесами, і на них навіть низькі температури погано не вплинуть. Навпаки, так термін зберігання триватиме. У морозилці можна залишати продукцію до 75 діб. У холодильнику вона зберігається до 10-12 днів.

Сироварні сорти краще залишати в холодильнику, хоча ненадовго можна і при кімнатній температурі. Однак у прохолоді смакові якості та вид зберігаються краще. У разі холодильника за нормальної температури до +9 ковбаса пролежить 70-100 днів. У морозилці – аж до 3 місяців.

Дуже уважно варто підійти до сиров'ялених ковбас. Температура не повинна перевищувати +6 градусів, а вологість краще дотримуватися в межах 70-80%. Не можна зберігати продукт на протягу, інакше він швидко зіпсується. 

Ліверні види дозволяється залишати у морозилці до півроку. У холодильнику ковбаса зберігається значно менше - 2-4 дні.

Категорично не рекомендується використовувати зіпсовану продукцію. Розпізнати несвіжість можна за низкою ознак. На поверхні з'являються зміни: зеленуватість, почорніння тощо. буд. Нетиповий кислий чи солодкий запах теж має насторожити. Одна з найяскравіших ознак — липка слизька оболонка. А ось на смак краще не пробувати, якщо є хоча б якийсь із перерахованих «симптомів» несвіжості.

Пам'ятайте, що навіть велика ціна на ковбасу не повинна бути причиною того, що вам шкода її викидати. Якщо продукт зіпсувався, не намагайтеся його «реанімувати» гарячою, варінням та іншими видами термообробки. Краще одразу на сміття.