Сири
М'які сири
Фільтр товарів
Ціна
грн
-
грн

М'які сири

Список підкатегорій
Фільтр
Сортувати:
 
УКРАЇНА
в наявності
88.5грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
172грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
305грн
(Ціна за кг)
кг
 
в наявності
350грн
(Ціна за кг)
кг

М'які сири онлайн Ціна

М'які сириЦіна
Янтарний сир копчений 40 % вак( Добросмак)88.5 грн
Моцарелла в / у172 грн
Моцарелла (Гайсин)305 грн
Гайсин паличка сирна (0,2 кг вакуум)350 грн

Види і користь м'яких сирів

М'який сир поступово стає звичним продуктом, який можна використовувати як самостійно, так і в приготуванні різних страв. Він цінний завдяки своєму складу, в якому є корисні, поживні речовини. Купити м'який сир можна для приготування чізкейків, суфле, роллів, різноманітних закусок, начинки для випічки. Його повітряна та пружна консистенція додає такому продукту пікантність, а яскравий смак дозволяє насолодитися сиром як приємним перекусом протягом дня.

Що таке м'який сир і які види продукту бувають

Існує чимало видів сирівм'яких,які можна знайти на віртуальних прилавках інтернет-магазинів. Найпопулярнішими є:

  • Моцарелла;
  • Брі;
  • Фета;
  • Рікотта;
  • Горгонзол;
  • Камамбер;
  • Маскарпоне;
  • Бринза;
  • Адигейський сир;
  • Крем-сир м'який, вершковий.

М'який сир виготовляють із коров'ячого, козячого та овечого молока. Розрізняють кисломолочні, сироваткові, розсільні сири. Існують підвиди цього продукту з блакитною або білою пліснявою. Широке розмаїття дозволяє вибрати варіант будь-який смак. Багато типів м'яких сирів є відмінною закускою до вин і прохолодних напоїв. Завдяки своїй особливій консистенції, такі продукти можуть використовуватися в супах та салатах. Їх нерідко додають у випічку, оскільки м'який сир добре плавиться. За рахунок цієї особливості сир можна використовувати при запіканні птиці та овочів. Без нього складно уявити приготування піци, швейцарського фондю, гратена та жульєна, хачапурі, чізкейків.

Користь м'якого сиру для здоров'я

Приводом купити м'який сир може стати багатий корисними речовинами склад даного продукту. У загальному випадку, він включає білки і незамінні амінокислоти, жирні кислоти, жиро-і водорозчинні вітаміни, холін, макро-і мікроелементи. Серед вітамінів, що входять до складу м'яких сирів – ретинол, бета-каротин, токоферол, тіамін, рибофлавін, біотин та ніацин. Серед мінералів є магній, калій, марганець, кальцій, цинк, селен, залізо, мідь. Більшість видів сирів містять казеїн - речовина, яка необхідна для зростання м'язів та їх відновлення. Збалансований склад забезпечує ряд корисних властивостей м'яких сирів. Регулярне вживання цих продуктів покращує кровопостачання внутрішніх органів та роботу серцево-судинної системи, нормалізує функцію травлення, допомагає підвищити стресостійкість. 

М'які сири – продукти, які корисні людям з відсутністю апетиту. Їх вживання є гарною профілактикою остеопорозу, анемії, розладів шлунково-кишкового тракту та проблем із зором. Сири зі зниженим вмістом жиру та вуглеводів - відмінна добавка до раціону на дієті, оскільки вони не провокують збільшення зайвої ваги. При гіпертонії варто вибирати несолоні сири, які будуть корисні за рахунок вмісту магнію та калію у складі. Тим, хто має схильність до алергії, варто розглянути м'які сири з козиного молока — вони є гіпоалергенними і легко засвоюються організмом.