Сирний суп по-французьки з куркою
Інгредієнти сирного супу:
Відварюємо бульйон: Куряче філе закладаємо в каструлю на 3л, додаємо воду, сіль, перець горошком за смаком, лавровий лист. Варимо 20 хвилин після закипання, після чого виймаємо м'ясо.
Готуємо зажарку на вершковому маслі: Подрібнену цибулю з морквою викладаємо на сковороду, додаємо сіль перець за смаком. Картоплю, цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на тертці. Порізати м'ясо шматочками. Подрібнити плавлений сир, натерти на тертці або порізати кубиками.⠀
Нарізаємо м'ясо кубиками. Нарізаємо кубиками чищений картоплю. Подрібнюємо плавлений сир.
⠀
У кипящый бульйон додаємо картопля варимо 10 хв .
Додаємо зажарку і підготовлене м'ясо, варимо 5-7 хв.
Додаємо плавлений сир, добре перемішуємо і відключаємо плиту. Даємо настоятися 10 хв
⠀
Перед подачею додати зелень і грінки за смаком.⠀