Сирний суп по-французьки з куркою

Сирний суп по-французьки з куркою
15/08/2019 Тема: Рецепти

Інгредієнти сирного супу:

Відварюємо бульйон: Куряче філе закладаємо в каструлю на 3л, додаємо воду, сіль, перець горошком за смаком, лавровий лист. Варимо 20 хвилин після закипання, після чого виймаємо м'ясо.

Готуємо зажарку на вершковому маслі: Подрібнену цибулю з морквою викладаємо на сковороду, додаємо сіль перець за смаком. Картоплю, цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на тертці. Порізати м'ясо  шматочками. Подрібнити плавлений сир,  натерти на тертці або порізати кубиками.⠀

Нарізаємо м'ясо кубиками. Нарізаємо кубиками чищений картоплю. Подрібнюємо плавлений сир.

У кипящый бульйон додаємо картопля варимо 10 хв . 

Додаємо зажарку і підготовлене м'ясо, варимо 5-7 хв.

Додаємо плавлений сир, добре перемішуємо і відключаємо плиту. Даємо настоятися 10 хв

Перед подачею додати зелень і грінки за смаком.⠀