Мексиканський суп
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
456
ккал
Білки
49.6
грам
Жири
6.1
грам
Вуглеводи
49.8
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
75минут
Інгредієнти
Кукурудза (консервована)
250 г
Квасоля з перцем чилі (консервована)
250 г
Куряче філе 500 г
Солодкий перець
2 шт
Свіжа зелень (кріп)
1 пучок
Картопля
1 шт
Бульйон (курячий)
1 л
Цибуля ріпчаста
1 шт
Моркву
1 шт
Инструкция приготовления
Мексиканська кухня - це неординарні поєднання гостроти, солодощі та пікантності. Кожна страва неодмінно включає в себе велику кількість самих різних інгредієнтів, що дає можливість здивувати навіть найвибагливіших гурманів.
Мексиканський суп з кукурудзою є досить ситним (458 ккал) і корисним. Незважаючи на присутність у складі перцю чилі, страва може без побоювання вживатися людьми на дієті, а також тими, хто віддає свою перевагу нежирної їжі.
Як приготувати?
- Час приготування супу становить приблизно 1 годину 15 хвилин. Картоплю необхідно заздалегідь відварити, очистити і нарізати дрібними скибочками.
- У готовий бульйон додайте картоплю, кукурудзу і квасолю.
- В сковороді потрібно обсмажити овочі: цибулю, моркву, солодкий перець. Коли всі інгредієнти будуть готові, відправляємо вміст сковороди в каструлю з бульйоном.
- Готовий суп посоліть і поперчіть у відповідності зі своїми смаковими уподобаннями. Приємного апетиту!