Ковбаси
Паштети і печінкові ковбаси
Фільтр товарів
Ціна
грн
-
грн

Паштети і печінкові ковбаси

Список підкатегорій
Фільтр
Сортувати:
 
УКРАЇНА
в наявності
62.4грн
(Ціна за шт)
шт
 
УКРАЇНА
в наявності
62.4грн
(Ціна за шт)
шт
 
УКРАЇНА
в наявності
113.3грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
117грн
(Ціна за кг)
кг

Паштети і печінкові ковбаси онлайн Ціна

Паштети і печінкові ковбасиЦіна
L'APPETIT Паштет з курячої печінки 240 гр ж.б62.4 грн
L'APPETIT Паштет печінковий з вершковим маслом 240 гр ж.б62.4 грн
Ліверна ковбаса п/а113.3 грн
Печінкова ковбаса п/а117 грн

Паштет - це національна страва німецької кухні, що за останні сотні років дуже поширилося по всьому світу. Воно володіє оригінальним і неповторним смаком, цікавою текстурою, а також проводиться з найрізноманітніших видів м'яса. Його легко використовувати у стравах, він відмінно поєднується з різними продуктами. Ці особливості і зробили паштет настільки популярним у сучасній кулінарії.

Якщо ви хочете купити паштет кращої якості і за низькою вартістю, то звертайтеся у великий інтернет-магазин продуктів харчування Vitok. Тут ви точно знайдете потрібний вам продукт, а ми надамо оперативну доставку на будинок вашої покупки.

Як проводиться паштет, який буває і чим відрізняється?

Хоча багато вважають паштет французьким стравою, але воно пішло з Німеччини. Тут дуже давно почали використовувати подрібнене м'ясо для приготування різних страв. Саме слово паштет з оригінального мови перекладається як “пиріжок”, тому що даний тип продукту використовували для приготування пирогів або пиріжків. Сьогодні ж у Франції досі ідеальним і оригінальним паштетом називають те подрібнене м'ясо, яке готується в тесті. Це не класичний пиріжок, тому що тісто виступало просто оболонкою для м'яса і його не вживали в їжу.

Зазвичай паштет і печінкову ковбасу роблять з основного інгредієнта (м'яса або субпродукту), овочів, сиру, грибів, спецій і приправ. Як і з іншими стравами, ціна на паштет залежить від того, з якого м'яса його готують і які інгредієнти входять до складу. Є різні типи паштету:

  • м'ясний;
  • овочевий;
  • рибний;
  • курячий;
  • грибний;
  • з субпродуктів.

Вегетаріанський паштет виготовляють з тофу, горіхів, бобів, грибів та інших овочів. Також ці речовини, як і прянощі, спеції іноді вино або інші продукти, додають у звичайний паштет, щоб зробити його смак більш яскравим і насиченим.

Класика паштету - це печінковий. Він надзвичайно популярний, використовується в дорогих ресторанах. Але звичайний смак печінки подобається не всім, тому багато виробників і почали додавати до складу куряче філе і інші продукти, щоб пом'якшити смак. 

Паштет і печінкова ковбаса з доставкою додому від інтернет-магазину Vitok

Паштет досить корисний продукт. Тут міститься дуже багато поживних речовин, пуринових і колагенових підстав, а також білків і вітамінів. Якщо ви хочете купити паштет з печінки, то отримаєте величезну кількість незамінних для організму амінокислот, наприклад, лізин, метіонін і триптофан. В паштет є ряд вітамінів (А, В6, В12 та інші в залежності від складу). Також тут знаходиться мідь, цинк, фосфор, залізо та інші речовини.

Купити паштет в інтернет-магазині Vitok - це значить вибрати високоякісні товари за низькою вартістю. Ми пропонуємо на вибір безліч печінкових ковбас і паштетів від різних виробників, але гарантуємо свіжість і смакові якості кожного товару. Щоб отримати продукти, вам досить тільки вибрати їх на сайті, оформити замовлення і найближчим часом ми доставимо їх вам додому.

Особливості зберігання печінкової ковбаси

Перш ніж купити печінкову ковбасу, варто ознайомитися з терміном придатності на упаковціАле в будь-якому випадку фабрична продукція зберігається довше за домашню. Тим не менш, деякі умови для свіжості потрібно дотримуватися.

Зберігають відкриту печінкову ковбасу і паштет у холодильнику, тому що при кімнатній температурі вона швидко псується. Зазвичай дотримуються +2…+6 градусів, а показник вологості – до 70%. У таких умовах печінкова ковбаса може залишатися свіжою до 5 днів максимум. До речі, краще покласти упаковку ближче до задньої стінки холодильника.

Можна за бажанням заморозити продукт. Перекладіть його в пакет і щільно зав'яжіть. При -18 градусах і більше він зберігатиметься півроку. У консервній банці паштет зберігається 3-12 місяців. Температура може досягати +20. Після розтину обов'язково перекладіть вміст у миску або іншу ємність, оскільки жерсть починає окислюватися.

Увага! Якщо банку здулася, не можна вживати вміст у їжу.

Паштети у плівковій упаковці залишаються свіжими до 15-30 діб. Після розтину термін скорочується до 3 днів. Зберігайте лише у холодильнику! В інтернет-магазині Vitok ви можете придбати різні види такої продукції. У каталозі вказана актуальна ціна на печінкову ковбасу.