Сирний суп з напівкопченої ковбасою

Сирний суп з напівкопченої ковбасою
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
648 ккал
Білки
32 грам
Жири
40.9 грам
Вуглеводи
42.6 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4 порції
Час
25минут
Інгредієнти
ріпчаста цибуля
1 штука
морквина
1 штука
ковбаса напівкопчена
300 грамів
картопля
3 штуки
сирки плавлені
2 штуки
рослинне масло і сіль
за смаком

Инструкция приготовления

В холодну пору року саме час приготувати ситний гарячий супчик, і одним з таких є суп з напівкопченої ковбаскою і плавленим сиром. 

На приготування цього легкого супчика піде не більше 20 хвилин.

Покрокове приготування:

  1. Наллємо в каструльку води. Не забуваємо посолити і дати їй закипіти. Після цього додаємо попередньо заморожені в морозилці і натерті на крупній тертці сирки. Як варіант, можна просто порізати кубиками ножем або поламати руками на невеликі шматочки.

  2. Тим часом, поки плавиться у воді наш сир, нарізаємо ковбаску соломкою (можна замінити шинкою), таким же чином шматує картоплю. Все це відправляємо в сирний вируючий бульйон.

  3. Поки все вариться, цибулька шаткуємо подрібніше, моркву натремо на тертці і підсмажити все на рослинному маслі. Відправляємо зажарку в суп і ще раз доводимо до кипіння. Наш суп готовий! 

 
УКРАЇНА
в наявності
65.5грн
(Ціна за шт)
шт
 
УКРАЇНА
в наявності
17грн
(Ціна за кг)
кг
 
Узбекистан
в наявності
20грн
(Ціна за кг)
кг