Сирний суп з напівкопченої ковбасою
Инструкция приготовления
В холодну пору року саме час приготувати ситний гарячий супчик, і одним з таких є суп з напівкопченої ковбаскою і плавленим сиром.
На приготування цього легкого супчика піде не більше 20 хвилин.
Покрокове приготування:
Наллємо в каструльку води. Не забуваємо посолити і дати їй закипіти. Після цього додаємо попередньо заморожені в морозилці і натерті на крупній тертці сирки. Як варіант, можна просто порізати кубиками ножем або поламати руками на невеликі шматочки.
Тим часом, поки плавиться у воді наш сир, нарізаємо ковбаску соломкою (можна замінити шинкою), таким же чином шматує картоплю. Все це відправляємо в сирний вируючий бульйон.
Поки все вариться, цибулька шаткуємо подрібніше, моркву натремо на тертці і підсмажити все на рослинному маслі. Відправляємо зажарку в суп і ще раз доводимо до кипіння. Наш суп готовий!