Сырная закуска с колбасой
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
415
ккал
Білки
18.1
грам
Жири
20.5
грам
Вуглеводи
40
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
30минут
Інгредієнти
ковбаса
100 гр
сир
150 гр
молоко
200 мл
борошно
200 гр
розпушувач
чайна ложка
Инструкция приготовления
Поєднання сиру з ковбасою - непорушна класика. Але проста ковбасна нарізка - буденно й просто. Побалувати ж рідних можна сирної закускою з ковбасою, яка дуже проста в приготуванні і зуміє вразити всіх домашніх своїм смаком. Хороша як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Щоб приготувати закуску візьміть:
- ковбаски - 100 грамів;
- сиру - 150 грамів;
- молоко - 200 мл;
- борошна - 200 грамів;
- розпушувача - чайна ложка.
Як готувати:
- Натерти сир дрібно, дрібно нарізати ковбаску або так само натерти на тертці, як і сир.
- Змішати ці два інгредієнти і вмішати до них борошняну суміш з молоком.
- Використовуючи ложку, маленькими порціями викладіть на пергаментний аркуш паперу невеликі колобочкі.
- Випікайте страву протягом приблизно 20-ти хвилин при розігріві духовки до 220 градусів Цельсія.