Суп Корхейлевеш
Енергетична цінність на порцію
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
60минут
Інгредієнти
Квашена капуста
400 грам.
Цибуля
2 середніх штуки.
Пшеничне борошно
2 столових ложки.
Ковбаски (мисливські)
150 грам.
Бекон
80 грам.
Копчена свинина
250 грам.
Часник
2 невеликих зубчики.
Сметана
200 грам.
Зіра
1 чайна ложка.
Паприка
1 чайна ложка.
Паста з паприки
1 їдальня ложка.
Кріп, сіль, мелений перець
за смаком.
Лавровий аркуш
2 маленьких штуки.
Инструкция приготовления
Угорська кухня відома поживними та смачними супами, в яких багато м'яса і овочів. Саме таким і є неймовірний суп Корхейлевеш або щі по-угорськи. Він готується досить просто, підходить для великої сім'ї і точно стане ідеальним вечерею. Основою супу є квашена капуста, а також тут використовуються різні види м'яса.
Склад супу на 4 порції:
- Квашена капуста - 400 грам.
- Цибуля - 2 штуки середніх.
- Пшеничне борошно - 2 столові ложки.
- Ковбаски (мисливські) - 150 грам.
- Бекон - 80 грам.
- Копчена свинина - 250 грам.
- Часник - 2 невеликих зубчики.
- Сметана - 200 грам.
- Зіра - 1 чайна ложка.
- Паприка - 1 чайна ложка.
- Паста з паприки - 1 столова ложка.
- Кріп, сіль, мелений перець - за смаком.
- Лавровий лист - 2 маленьких штуки.
Як приготувати?
- Купіть готову квашену капусту. Наріжте її, щоб не було великих шматочків, але не подрібнюйте зовсім. Прополощіть її прохолодною водою кілька разів.
- Копчену свинину необхідно варити протягом 15-20 хвилин. Потрібно залити м'ясо літром холодної води. Додайте у воду лавровий листочок.
- Дістати свинину і нарізати її кубиками. Бульйон не виливайте, а залишите на вогні, покладіть туди свинину.
- Ковбаски нарізати невеликими частинами або кільцями. Якщо розмір занадто великий, то можна зробити півкільця. Покласти ковбаски в бульйон.
- Бекон і цибулю дрібно нарізати кубиками. Обсмажити їх. Коли цибуля стане прозорою, то потрібно додати в сковороду часник, зіру, потім паприку і пасту з паприки. Додати туди борошно, і після перемішування всю суміш потрібно додати в бульйон.
- Покласти в каструлю нарізану капусту і сметану, довести до кипіння. Перед подачею можна посипати зеленню.