Суп Корхейлевеш

Суп Корхейлевеш
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4 порції
Час
60минут
Інгредієнти
Квашена капуста
400 грам.
Цибуля
2 середніх штуки.
Пшеничне борошно
2 столових ложки.
Ковбаски (мисливські)
150 грам.
Бекон
80 грам.
Копчена свинина
250 грам.
Часник
2 невеликих зубчики.
Сметана
200 грам.
Зіра
1 чайна ложка.
Паприка
1 чайна ложка.
Паста з паприки
1 їдальня ложка.
Кріп, сіль, мелений перець
за смаком.
Лавровий аркуш
2 маленьких штуки.

Инструкция приготовления

Угорська кухня відома поживними та смачними супами, в яких багато м'яса і овочів. Саме таким і є неймовірний суп Корхейлевеш або щі по-угорськи. Він готується досить просто, підходить для великої сім'ї і точно стане ідеальним вечерею. Основою супу є квашена капуста, а також тут використовуються різні види м'яса.

Склад супу на 4 порції: 

  • Квашена капуста - 400 грам.
  • Цибуля - 2 штуки середніх.
  • Пшеничне борошно - 2 столові ложки.
  • Ковбаски (мисливські) - 150 грам.
  • Бекон - 80 грам.
  • Копчена свинина - 250 грам.
  • Часник - 2 невеликих зубчики.
  • Сметана - 200 грам.
  • Зіра - 1 чайна ложка.
  • Паприка - 1 чайна ложка.
  • Паста з паприки - 1 столова ложка.
  • Кріп, сіль, мелений перець - за смаком.
  • Лавровий лист - 2 маленьких штуки.

Як приготувати?

  1. Купіть готову квашену капусту. Наріжте її, щоб не було великих шматочків, але не подрібнюйте зовсім. Прополощіть її прохолодною водою кілька разів.
  2. Копчену свинину необхідно варити протягом 15-20 хвилин. Потрібно залити м'ясо літром холодної води. Додайте у воду лавровий листочок. 
  3. Дістати свинину і нарізати її кубиками. Бульйон не виливайте, а залишите на вогні, покладіть туди свинину.
  4. Ковбаски нарізати невеликими частинами або кільцями. Якщо розмір занадто великий, то можна зробити півкільця. Покласти ковбаски в бульйон.
  5. Бекон і цибулю дрібно нарізати кубиками. Обсмажити їх. Коли цибуля стане прозорою, то потрібно додати в сковороду часник, зіру, потім паприку і пасту з паприки. Додати туди борошно, і після перемішування всю суміш потрібно додати в бульйон.
  6. Покласти в каструлю нарізану капусту і сметану, довести до кипіння. Перед подачею можна посипати зеленню.
 
в наявності
46грн
(Ціна за шт)
шт
 
УКРАЇНА
в наявності
190грн
(Ціна за кг)
кг