Рецепт приготування салату з манго і курячою печінкою
Инструкция приготовления
Приготування салатів є справжнім мистецтвом. Сезонні страви вимагають особливих навичок, так як тут важливо вгадати з часом, щоб воно виявилося до столу. Салат з манго і курячою печінкою буде добре сприйнятий гостями на самому початку осені. В цей час ще досить тепло, щоб не замислюватися про гарячих стравах, але не так жарко, щоб вгамовувати голод тільки прохолодними овочами. Для приготування салату потрібно манго, купити яке краще завчасно. Це дозволить фрукту дійти до кондиції перед безпосереднім застосуванням.
Використовувані для салату інгредієнти виглядають так:
- печінка куряча - 250 г;
- манго - 350 г;
- листя салату - 75 г;
- оливкова олія;
- спеції і сіль за смаком.
Рецепт приготування салату
- Насамперед слід зайнятися лушпиння фрукта, а також вирізати кісточку. Далі слід нарізати манго на кубики невеликого розміру. На кожну тарілку слід викласти салатні листя, поверх яких висипаємо фруктові кубики.
- Наступним кроком стане приготування заправки. Для цього слід скористатися оливковою олією, яке потрібно змішати з діжонськой гірчицею. Слідом додаємо мед зі звичайною гострої гірчицею. Всі інгредієнти повинні бути ретельно перемішані.
- Для приготування курячої печінки слід скористатися невеликою сковородою. Дуже важливо постійно помішувати печінку, щоб вона присмажився з усіх боків.
- Печінка викладаємо на тарілки і зверху поливаємо підготовленою раніше заправкою. Зазвичай на порцію йде до 8 столових ложок суміші.
Подавати салат до столу слід відразу після приготування печінки, поки вона ще не встигла охолонути, а листя залишаються свіжими. Додатково можна скористатися чорним перцем для додання аромату і гостроти страви.