Салат з куркою, виноградом і сиром
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
365
ккал
Білки
34.8
грам
Жири
20.1
грам
Вуглеводи
8.7
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
45минут
Інгредієнти
Сир
100 г
М'ясо курки (філе)
2 штуки
Виноград
200 гр
Часник
2 невеликих зубчики
Куряче яйце
1 шт
Салат (айсберг)
1 середній пучок
Смажений мигдаль
3 столові ложки
Соєвий соус, майонез
за смаком
Инструкция приготовления
Простий і легкий салат з курячого філе і сиру - це вже майже класика. Він настільки популярний, тому що дуже швидко готується, не вимагає багато інгредієнтів і може подаватися до будь-якого столу. У цьому рецепту салат додають більш весняні деталі, які зроблять смак страви вишуканим і свіжим, а також додадуть йому “родзинки”.
Салат можна подавати до свята, є на сніданок або вечерю, а також брати на роботу для обіду. Він дуже смачний, поживний і легкий.
Склад салату на 4 порції:
- Сир - 100 г
- М'ясо курки (філе) - 2 шт.
- Виноград - 200 г
- Часник - 2 невеликих зубчики
- Куряче яйце - 1 шт.
- Салат (айсберг) - 1 середній пучок
- Смажений мигдаль - 3 столові ложки
- Соєвий соус, майонез - за смаком
Як приготувати?
- Куряче філе необхідно замаринувати в соєвому соусі на 20-30 хвилин. Наріжте його кубиками і залиште в соусі.
- М'ясо трохи обсмажити на олії.
- Наріжте сир кубиками, часник натерти або дрібно нарізати.
- Відварене яйце нарізати невеликими кубиками.
- Дрібно порубати мигдаль.
- Всі інгредієнти змішати і викласти на лист салату, і кожен шар змастити трохи майонезом.