Салат з крабовими паличками і авокадо
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
380
ккал
Білки
10.6
грам
Жири
30.3
грам
Вуглеводи
18.4
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
20минут
Інгредієнти
Авокадо
1 шт.
Груша
1 шт.
Крабові палички
1 уп. (6 шт).
Огірок
1 шт.
Сир з цвіллю
100 р.
Свіжа зелень (кріп)
1 пучок.
Часник
2 зубки.
Свіжовичавлений сік лимона
25 мл
Оливкова олія
10 р.
Сіль і чорний мелений перець
за смаком.
Инструкция приготовления
Незвичайне поєднання інгредієнтів надає салату оригінальності: авокадо робить смак ніжний, груша і крабові палички додають солодкість, а часник пікантність. Якщо ви хочете здивувати гостей чимось незвичайним, салат з грушею, авокадо і крабами - це те, що потрібно для того, щоб запрошені змогли по достоїнству оцінити ваші кулінарні здібності.
Як приготувати?
- Груша і огірок очищаються від шкірки. Нарізка робиться соломкою і кільцями (відповідно).
- Крабові палички необхідно нарізати не дуже товстими кружечками. Після цього кожен окремий скибочку розпустіть на спіральки.
- Наріжте великими кубиками сир і перемішайте з усіма попередньо підготовленими складовими.
- Авокадо очистити від шкірки, зробити нарізку невеликими кружечками і викласти зверху на салат.
- Заправка: змішайте масло, часник, сіль, перець, сік лимона і кріп. Цією сумішшю необхідно полити салат, акуратно його помішуючи. В кінці додайте майонез, перемішайте і подавайте блюдо до столу.