Суп «Олья Подріга»

Енергетична цінність на порцію
Калорійність
875
ккал
Білки
52.4
грам
Жири
51.9
грам
Вуглеводи
53
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
2.5минут
Інгредієнти
Яловичина з кістками
300 г
Телятина
200 г
Свинина
200 г
Шпик
100 г
Копчена ковбаса
100 г
Горох
100 г
Савойська капуста
1 штука
Моркву
1 штука
Картопля
4 штуки
Цибуля ріпчаста
2 штуки
Селера
1 штука
Часник
3 зубчики
Помідори
3 штуки
Лавровий аркуш
2 штуки
Зелень
1 пучок
Сир
50 гр
Чорний перець горошком, сіль, спеції
за смаком
Инструкция приготовления
Суп Олья Подрига готували ще в Середньовіччі. Його могли собі дозволити тільки багаті сім'ї, тому що тут використовували різні види м'яса. Сама назва страви перекладається як “могутній”, тому що воно дає заряд сил та енергії.
Незважаючи на те, що в складі багато різних інгредієнтів, приготувати суп зовсім нескладно і багато часу це не займе.
Як готувати?
- Вночі поставте горох в чисту теплу воду.
- Треба промити різні види м'яса і шпика, скласти все в каструлю, залити водою і довестить до кипіння. Коли з'явиться піна, потрібно прибрати її ложкою. Після того, як вода закипить, зменшити вогонь і залишити каструлю ще на 20-30 хвилин.
- Додати туди горох, приправи, посолити. Варити суп ще близько 1 години, але стежте за м'ясом, воно не повинно перетравиться.
- Моркву, селеру і картоплю порізати на невеликі шматочки. Порізати цибулю і дрібно порубати часник. Капусту нашаткувати, як на салат. Помідори очистити від шкірки, нарізати половинками. Всі овочі змішати і додати в суп.
- Ковбасу нарізати на шматочки, додати в суп. Варити суп до готовності.
- Додати в тарілку до супу зелень і сир.