Сливочный суп с семгой

Енергетична цінність на порцію
Калорійність
480
ккал
Білки
24
грам
Жири
34.2
грам
Вуглеводи
37.9
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
55минут
Інгредієнти
сьомга
400 грамів
томати
300 грамів
картопля
0,5 кг
вершки
500 мл
цибуля-порей
пучок
зелень
пучок
рослинна олія
2 ст. ложки
моркву
1-2 шт
чорний мелений перець
за смаком
Инструкция приготовления
Пропонуємо вам приготувати вишуканий, неймовірно смачний і апетитний супчик з ніжною кремовою текстурою і насиченим смаком червоної риби. Він точно припаде до смаку всім, навіть не великим шанувальникам юшки. Шикарний делікатес, здатний досита нагодувати всю сім'ю і порадувати різноманітністю. Крім того, він не займе у вас багато часу на приготування. Беріть на замітку.
Для приготування візьміть:
- сьомги - 300-400 грамів;
- томатів - 300 грамів;
- картоплі - півкілограма;
- 10 % вершків - 500 мілілітрів;
- цибулі-порею - пучок;
- зелені - пучок;
- рослинного масла - пару столових ложок;
- моркви - 1-2 штуки;
- меленого чорного перцю - за смаком.
Покрокове приготування:
- Наріжте цибулю-порей колечками, а моркву натріть на тертці.
- Очистіть картоплю і порубаєте його дрібними кубиками або брусочками.
- Ретельно очистіть, промийте і поріжте шматочками філе риби.
- Очиститите томат від шкірки, потримавши його в окропі і нарубаєте кубиком.
- На рослинному маслі зробіть обсмажування овочів. Додайте томати і злегка потушкуйте. Додайте літр води і доведіть до кипіння.
- Після закипання додайте картоплю, сіль. Варіть близько 7 хвилин. Покладіть рибу, влийте вершки і варіть до готовності картоплі. Посипте зеленню.