Сливочный суп с семгой

Сливочный суп с семгой
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
480 ккал
Білки
24 грам
Жири
34.2 грам
Вуглеводи
37.9 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4 порції
Час
55минут
Інгредієнти
сьомга
400 грамів
томати
300 грамів
картопля
0,5 кг
вершки
500 мл
цибуля-порей
пучок
зелень
пучок
рослинна олія
2 ст. ложки
моркву
1-2 шт
чорний мелений перець
за смаком

Инструкция приготовления

Пропонуємо вам приготувати вишуканий, неймовірно смачний і апетитний супчик з ніжною кремовою текстурою і насиченим смаком червоної риби. Він точно припаде до смаку всім, навіть не великим шанувальникам юшки. Шикарний делікатес, здатний досита нагодувати всю сім'ю і порадувати різноманітністю. Крім того, він не займе у вас багато часу на приготування. Беріть на замітку. 

Для приготування візьміть:

  • сьомги - 300-400 грамів;
  • томатів - 300 грамів;
  • картоплі - півкілограма;
  • 10 % вершків - 500 мілілітрів;
  • цибулі-порею - пучок;
  • зелені - пучок;
  • рослинного масла - пару столових ложок;
  • моркви - 1-2 штуки;
  • меленого чорного перцю - за смаком.

Покрокове приготування:

  1. Наріжте цибулю-порей колечками, а моркву натріть на тертці.
  2. Очистіть картоплю і порубаєте його дрібними кубиками або брусочками.
  3. Ретельно очистіть, промийте і поріжте шматочками філе риби.
  4. Очиститите томат від шкірки, потримавши його в окропі і нарубаєте кубиком.
  5. На рослинному маслі зробіть обсмажування овочів. Додайте томати і злегка потушкуйте. Додайте літр води і доведіть до кипіння.
  6. Після закипання додайте картоплю, сіль. Варіть близько 7 хвилин. Покладіть рибу, влийте вершки і варіть до готовності картоплі. Посипте зеленню.
 
в наявності
1 300грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
84грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
16грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
250грн
(Ціна за кг)
кг