Салат з курки з корейською морквою

Салат з курки з корейською морквою
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
290 ккал
Білки
22.5 грам
Жири
16.1 грам
Вуглеводи
11.7 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4 порції
Час
25минут
Інгредієнти
Твердий сир
150 г
М'ясо курки (філе)
1 шт
Моркву
200 г
Апельсин
1 шт
Яйце куряче
1 шт
Майонез
за смаком

Инструкция приготовления

Листковий салат - це не просто оригінальне і красиве блюдо. Якщо використовувати смачні інгредієнти, то воно відрізняється також неймовірним смаком, воно поживне і корисне. Цей салат можна подавати до святкового столу або готувати на вечерю, а також брати його в якості обіду на роботу.

Склад салату на 4 порції:

  • Твердий сир - 150 г
  • М'ясо курки (філе) - 1 шт.
  • Морква - 200 г
  • Апельсин - 1 шт.
  • Яйце куряче - 1 шт
  • Майонез - за смаком

Як приготувати?

  1. Попередньо необхідно відварити куряче філе. У воду можна додати солі, перцю і лаврового листа. Готове відварне м'ясо нарізати короткими смужками або кубиками.
  2. Відварити яйця і натерти на тертці або нарізати кубиками.
  3. Апельсини необхідно очистити від шкірки. М'якоть потрібно нарізати невеликими кубиками.
  4. Сир натерти на середній тертці.
  5. Морква по-корейськи можна купити готовий або зробити самостійно.
  6. Щоб салат красиво виглядав на святковому столі, його можна подавати в прозорому блюді або глибокій мисці, і так буде видно всі шари. Виберіть посуд і приступите до викладання шарів салату.
  7. Послідовність шарів у салаті така: на дно покласти курку, змастити її майонезом, потім покласти моркву, знову майонез, апельсин, трохи майонезу, яйця, майонез і зверху насипати тертий сир.
 
УКРАЇНА
в наявності
82грн
(Ціна за шт)
шт
 
в наявності
112грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
16грн
(Ціна за кг)
кг
 
в наявності
285грн
(Ціна за кг)
кг