Салат з курки з корейською морквою

Енергетична цінність на порцію
Калорійність
290
ккал
Білки
22.5
грам
Жири
16.1
грам
Вуглеводи
11.7
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
25минут
Інгредієнти
Твердий сир
150 г
М'ясо курки (філе)
1 шт
Моркву
200 г
Апельсин
1 шт
Яйце куряче
1 шт
Майонез
за смаком
Инструкция приготовления
Листковий салат - це не просто оригінальне і красиве блюдо. Якщо використовувати смачні інгредієнти, то воно відрізняється також неймовірним смаком, воно поживне і корисне. Цей салат можна подавати до святкового столу або готувати на вечерю, а також брати його в якості обіду на роботу.
Склад салату на 4 порції:
- Твердий сир - 150 г
- М'ясо курки (філе) - 1 шт.
- Морква - 200 г
- Апельсин - 1 шт.
- Яйце куряче - 1 шт
- Майонез - за смаком
Як приготувати?
- Попередньо необхідно відварити куряче філе. У воду можна додати солі, перцю і лаврового листа. Готове відварне м'ясо нарізати короткими смужками або кубиками.
- Відварити яйця і натерти на тертці або нарізати кубиками.
- Апельсини необхідно очистити від шкірки. М'якоть потрібно нарізати невеликими кубиками.
- Сир натерти на середній тертці.
- Морква по-корейськи можна купити готовий або зробити самостійно.
- Щоб салат красиво виглядав на святковому столі, його можна подавати в прозорому блюді або глибокій мисці, і так буде видно всі шари. Виберіть посуд і приступите до викладання шарів салату.
- Послідовність шарів у салаті така: на дно покласти курку, змастити її майонезом, потім покласти моркву, знову майонез, апельсин, трохи майонезу, яйця, майонез і зверху насипати тертий сир.