Поліський салат
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
623
ккал
Білки
41.9
грам
Жири
48.1
грам
Вуглеводи
2.6
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
20минут
Інгредієнти
Варена ковбаса
300 г
Ковбаса
150 г
Куряче філе 200 г
Свіжі огірки
2 штуки
Яйце куряче
3 штуки
Твердий сир
150 г
Майонез
за смаком
Сіль і мелений перець
за смаком
Инструкция приготовления
Салати, особливо весняні і м'ясні, є найкращою стравою до сніданку, обіду або вечері. Вони не дуже калорійні, мають комбінації смачних овочів, а також дають насичення. Стосується це і салату - Поліського, який по праву вважається одним з найбільш оригінальних страв української кухні. Він відмінно впишеться і до святкового столу, і для обіду в офісі.
Поліський салат поєднує в собі суміш свіжого огірка з ароматним м'ясом і ніжним твердим сиром. Зазвичай він подається у вигляді класичного змішаного салату, але багато господині вибирають більш незвичайну подачу - в скляній салатниці шарами.
Як готувати?
- Відварити куряче філе злегка солоній воді, поставити охолоджуватися. Нарізати невеликими смужками.
- Відварити яйця і опустити в холодну воду, щоб шкаралупа краще очищалася. Через 10 хвилин почистити яйця.
- Копчену ковбасу нарізати на смужки. Яйця, твердий сир, шинку і огірок натерти на тертку. Бажано використовувати форму побільше.
- Скласти все в салатницю, перемішати, заправити майонезом і додати спецій за смаком.