Поліський салат

Поліський салат
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
623 ккал
Білки
41.9 грам
Жири
48.1 грам
Вуглеводи
2.6 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4 порції
Час
20минут
Інгредієнти
Варена ковбаса
300 г
Ковбаса
150 г
Куряче філе 200 г
Свіжі огірки
2 штуки
Яйце куряче
3 штуки
Твердий сир
150 г
Майонез
за смаком
Сіль і мелений перець
за смаком

Инструкция приготовления

Салати, особливо весняні і м'ясні, є найкращою стравою до сніданку, обіду або вечері. Вони не дуже калорійні, мають комбінації смачних овочів, а також дають насичення. Стосується це і салату - Поліського, який по праву вважається одним з найбільш оригінальних страв української кухні. Він відмінно впишеться і до святкового столу, і для обіду в офісі.

Поліський салат поєднує в собі суміш свіжого огірка з ароматним м'ясом і ніжним твердим сиром. Зазвичай він подається у вигляді класичного змішаного салату, але багато господині вибирають більш незвичайну подачу - в скляній салатниці шарами.

Як готувати?

  1. Відварити куряче філе злегка солоній воді, поставити охолоджуватися. Нарізати невеликими смужками. 
  2. Відварити яйця і опустити в холодну воду, щоб шкаралупа краще очищалася. Через 10 хвилин почистити яйця.
  3. Копчену ковбасу нарізати на смужки. Яйця, твердий сир, шинку і огірок натерти на тертку. Бажано використовувати форму побільше.
  4. Скласти все в салатницю, перемішати, заправити майонезом і додати спецій за смаком.
 
УКРАЇНА
в наявності
218.2грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
26грн
(Ціна за шт)
шт
 
в наявності
181.5грн
(Ціна за кг)
кг
 
в наявності
200грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
56грн
(Ціна за шт)
шт