Піца з ковбасою і маринованою цибулею
Инструкция приготовления
Піца з готовою основою, маринованою цибулею та ковбасою - універсальний рецепт на будь-який випадок. Смачна хрустка скоринка в комбінації з соковитою і ситної начинкою порадує навіть самого вишуканого гурмана, а головне зуміє досита нагодувати всю сім'ю.
Піца з маринованою цибулею в міру гостра і неймовірно ситна. Для цієї піци можна використовувати будь-яку ковбаску: в'ялену, молочну, салямі, копчену. Сир краще взяти з хорошою плавкостью і тягучістю. При бажанні можна додати томати. Маринована цибулька додасть звичного поєднання особливий пікантний смак і трохи остринки.
Час приготування - півтори години.
Покроковий рецепт:
Змішуємо компоненти для тіста.
Замішуємо тісто і накриваємо його целофаном, ставимо години на три в холод.
Цибулю шматує півкільцями і починаємо маринувати. Для цього заливаємо нарізану цибулю оцтом і окропом у співвідношенні один до одного, і тримаємо в рідині до його м'якості.
гриби Промиваємо й варимо в солоній воді.
Ріжемо копчену і варену ковбасу, шаткуємо пластинками гриби.
Тремо на тертці моцарелу або будь-який інший вид сиру.
Змащуємо рослинним маслом деко або застеляємо його пергаментним папером.
перекладаємо Тісто на деко рівномірно і змащуємо його поверхню кетчупом або томатною пастою.
Половину тертого сиру рівномірно розподіляємо по тесту з соусом.
Додаємо скибочки салямі і вареної ковбаси.
Посипаємо тісто маринованою цибулею та грибами.
Змащуємо верх піци майонезом і посипаємо залишками сиру.
Запікаємо піцу в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів.