Піца «Перфетта»

Піца «Перфетта»
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
625 ккал
Білки
26.3 грам
Жири
25.7 грам
Вуглеводи
70.9 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
6 порцій
Час
55хвилина
Інгредієнти
Твердий сир
200 г
Шинку
100 г
Свинячий балик
100 г
Помідори
2 штуки
Печериці
50 г
Ковбаса
100 г
Оливки
30 г
Оливкова олія
за смаком
Томатна паста
за смаком
Тісто для піци
800 г

Инструкция приготовления

Якщо італієць спробує смачну страву, то він скаже “перфетто”, що перекладається як “досконалість”. Саме так називається ця смачна і проста піца, яка відмінно підійде для будь-якого часу дня.

В піці використовуються типові продукти для приготування начинки такої страви, але також тут є додаткові інгредієнти, щоб зробити її смак більш насиченим.

Щоб приготувати піцу “Перфетта” не потрібно витрачати багато часу, все можна зробити дуже швидко. До того ж, якщо замінити тісто бездріжджове, то можна істотно знизити кількість калорій без сильного шкоди для смаку.

Склад піци на 6 людина:

 

  • Свіжі помідори - 2 шт.
  • Ковбаса - 100 г
  • Балик свинячий - 100 г
  • Шинка - 100 г
  • Свіжі печериці - 4 невеликі штуки.
  • Оливки - 5 штук.
  • Твердий сир - 200 г
  • Тісто для піци або готова основа - 1 штука.
  • Оливкова олія, томатна паста і спеції - за смаком.

Як приготувати?

  1. Підготувати основу для піци. Якщо це тісто, то його треба розкачати і помістити на гарячий деко. Якщо ж ви використовуєте основу, то її потрібно просто розпакувати.
  2. Балик, шинка, помідори і оливки, печериці тонко нарізати.
  3. Можна змастити основу томатною пастою. На тісто викласти помідори і всі інші інгредієнти.
  4. Поставити піцу в духовку на 15 хвилин. Перед тим, як доставити її з духовки, посипте зверху твердим сиром.
 
УКРАЇНА
в наявності
110грн
(Ціна за кг)
кг