Пицца без теста
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
485
ккал
Білки
21.4
грам
Жири
35.2
грам
Вуглеводи
18.6
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
3
порції
Час
40минут
Інгредієнти
червоний солодкий перець
2 шт
цибуля ріпчаста
2 шт
сир твердий
за смаком
томати
2 шт
курячі яйця
5 шт
олія рослинна
2-3 ст. ложки
Инструкция приготовления
Не уявляєте свого життя без піци, але дотримуєтеся режим правильного харчування? Тоді увага, пропонуємо вам приготувати низькокалорійну піцу без тесту! Такий рецепт значно простіше в приготуванні традиційної страви, і впоратися з ним будь-яка господиня. А ласувати дієтичним делікатесом можна буде менше ніж за годину.
До того ж, при бажанні до зазначених інгредієнтів ви вільно за бажанням можете додавати будь-які улюблені смаколики, будь то скибочки смаженої/копченої курки, морепродукти, будь-які сорти сирів та овочів. Креатив і піца - ідеальне поєднання при будь-якому розкладі.
Отже, що ж за секретні компоненти дозволяють приготувати піцу без тесту:
- червоний солодкий перець - пару штучок;
- цибуля ріпчаста - пару головок;
- сир твердий - за смаком;
- томати - 2 штуки;
- курячі яйця - 5 штук;
- масло рослинне - 2-3 столових ложки.
Готуємо:
- очищену цибулю Дрібно рубаємо. Видаляємо у перців серцевиною з насінням і ріжемо овочі тонкими полуколечками.
- На олії обсмажуємо цибулю з перцем кілька хвилин до прозорості першого і розм'якшення другого інгредієнта.
- Засмажку викладаємо у форму для випічки (діаметр не менше 23 см). Менше форму брати не варто, так як ви в підсумку можете отримати не піцу, а запіканку.
- Беремо яйця і злегка збиваємо разом з сіллю.
- На отримане кількість продуктів виливаємо підготовлену яєчну суміш.
- Нарізаємо тонкими кружальцями помідори і викладаємо їх по всій поверхні страви. Доповнюємо блюдо тертим на тертці твердим сиром або розкладаємо сир скибочками поверх помідорів.
- Ставимо нашу піцу у формі на решітку гриля і запікаємо протягом 20-ти хвилин на комбінованому режимі мікрохвиль і гриля. Готову страву при бажанні можна прикрасити свіжою зеленню. Компоненти для начинки можна брати на свій розсуд.