Пан-банья

Пан-банья
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
395 ккал
Білки
15.5 грам
Жири
36.8 грам
Вуглеводи
5.4 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
8 порцій
Час
40хвилина
Інгредієнти
Моцарелла
250 г
Салямі
200 г
Сушені помідори
10 штук
Шинка
200 г
Помідор
1 штука
Базилік
1 пучок
Оливки
50 г
Каперси
30 г
Бальзамічний оцет
1 чайна ложка
Білий хліб
1 штука
Рукола
100 г
Оливкова олія
4 столові ложки
Чорний перець, морська сіль
за смаком

Инструкция приготовления

Французькі страви - це суміш різних видів овочів з смачним м'ясом. Такі страви одночасно дуже смачні, корисні і поживні. І Пан-банья вважається одним з кращих традиційних страв, які вже стали затребуваними в усім світі. Цей бутерброд подається як на обід, так і на обід, він подобається дітям, а при правильній подачі стане відмінним прикрасою святкового сімейного столу або пікніка.

Пан-банья - це своєрідний аналог салату, але він подається в хлібі. Варіантів начинки для хліба може бути дуже багато і кожна з них має різні компоненти. Часто використовують анчоуси, хамон, варені яйця, тільки овочі, тунець і багато іншого. Ми пропонуємо рецепт закритого листкового бутерброду, який у складі має як овочі, так і смачне м'ясо і сир.

Як готувати?

  1. З невеликого круглого хліба відрізати горизонтально верх. Дістати м'якуш так, щоб вийшло щось на зразок миски або горщика.
  2. м'яким пензликом Змастити всю внутрішню частину хліба оливковою олією. Воно повинно бути якісним і ароматним, краще extra virgin.
  3. салямі Нарізати, моцарелу круглими шматочками, викласти на дно хліба. 
  4. Повинні вийде шари. На дно йде салямі, потім моцарелла, наступного викласти шар в'ялених помідорів, тонко нарізану шинку, рукколу і половинки оливок. Кожен шар несильно придавлювати і трохи посипати приправами, сіллю під свій смак.
  5. Зверху посипати каперсами, трохи полити оливковою олією і бальзамічним оцтом.
  6. Свіжі помідори порізати невеликими довгими смужками, скласти їх наверх бутерброда. Насипати листя базиліка і накрити верхньою частиною хліба.
 
УКРАЇНА
в наявності
215грн
(Ціна за кг)
кг
 
в наявності
620грн
(Ціна за шт)
шт
 
в наявності
700грн
(Ціна за шт)
шт
 
УКРАЇНА
в наявності
84грн
(Ціна за кг)
кг