Пан-банья

Енергетична цінність на порцію
Калорійність
395
ккал
Білки
15.5
грам
Жири
36.8
грам
Вуглеводи
5.4
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
8
порцій
Час
40хвилина
Інгредієнти
Моцарелла
250 г
Салямі
200 г
Сушені помідори
10 штук
Шинка
200 г
Помідор
1 штука
Базилік
1 пучок
Оливки
50 г
Каперси
30 г
Бальзамічний оцет
1 чайна ложка
Білий хліб
1 штука
Рукола
100 г
Оливкова олія
4 столові ложки
Чорний перець, морська сіль
за смаком
Инструкция приготовления
Французькі страви - це суміш різних видів овочів з смачним м'ясом. Такі страви одночасно дуже смачні, корисні і поживні. І Пан-банья вважається одним з кращих традиційних страв, які вже стали затребуваними в усім світі. Цей бутерброд подається як на обід, так і на обід, він подобається дітям, а при правильній подачі стане відмінним прикрасою святкового сімейного столу або пікніка.
Пан-банья - це своєрідний аналог салату, але він подається в хлібі. Варіантів начинки для хліба може бути дуже багато і кожна з них має різні компоненти. Часто використовують анчоуси, хамон, варені яйця, тільки овочі, тунець і багато іншого. Ми пропонуємо рецепт закритого листкового бутерброду, який у складі має як овочі, так і смачне м'ясо і сир.
Як готувати?
- З невеликого круглого хліба відрізати горизонтально верх. Дістати м'якуш так, щоб вийшло щось на зразок миски або горщика.
- м'яким пензликом Змастити всю внутрішню частину хліба оливковою олією. Воно повинно бути якісним і ароматним, краще extra virgin.
- салямі Нарізати, моцарелу круглими шматочками, викласти на дно хліба.
- Повинні вийде шари. На дно йде салямі, потім моцарелла, наступного викласти шар в'ялених помідорів, тонко нарізану шинку, рукколу і половинки оливок. Кожен шар несильно придавлювати і трохи посипати приправами, сіллю під свій смак.
- Зверху посипати каперсами, трохи полити оливковою олією і бальзамічним оцтом.
- Свіжі помідори порізати невеликими довгими смужками, скласти їх наверх бутерброда. Насипати листя базиліка і накрити верхньою частиною хліба.



