Олів'є з вареною ковбасою
Инструкция приготовления
Салат Олів'є вважається одним з традиційних страв на святковому столі, особливо в період новорічних свят. Це, мабуть, найбільш знайоме поєднання інгредієнтів, навіє нам святковий настрій, але для різноманітності його можна приготувати і в будні дні, побалувати своїх рідних таким знайомим і улюбленим смаком.
Готується салатик відносно швидко і просто, тому він під силу будь-якій господині.
Як приготувати салат Олів'є з ковбасою:
Зварити картоплю в мундирі, моркву. Остудити зварені овочі до комфортної для нарізки температури.
Зварити круто, охолодити до комфортної температури курячі яйця.
Зняти з картоплі в мундирі шкірку, нарізати його дрібними кубиками. Моркву нарізаємо на тонкі кружечки.
Очистити і порубати в дрібний кубик яйця. Те ж виконати з вареною ковбасою і солоними огірками.
Змішуємо в глибокій мисці всі інгредієнти і додаємо зелений консервований горошок і заправляємо Олів'є майонезом і сіллю за смаком.
Для приготування вибирайте ковбасу хорошої якості без сала. Замінити її при необхідності можна шинкою або відвареним м'ясом. Також пам'ятайте, що всі підготовлені продукти перед змішуванням повинні бути добре охолоджені, інакше смак салату буде зіпсований.