Ми відкрилися!

Ми відкрилися!
04/06/2019 Тема: Про нас

“Виток” відкриває свою онлайн-вітрину для всіх, кому набридли походи по ринках і супермаркетах.

Наша місія - надати вибір нової і справді якісної продукції. Для нас “якість” - це не просто слово або стандартний знак на етикетці. Ми вкладаємо в нього максимум сенсу - відбираючи постачальників, формуючи асортимент електронної вітрини, і ретельно вибираючи кожен товар для неї. Все це для того, щоб у вас з'явилося більше вільного часу, який ви могли б провести дійсно так, як самі того хочете.

Давайте підрахуємо - кожен, хто ходить у магазин за продуктами, витрачає на це близько 3 годин на тиждень. Посудіть самі - дістатися до супермаркету і назад, вибрати потрібні продукти, відстояти чергу на касі. Ми вважаємо, що сучасна людина не має на це свій час і зусилля. Тому пропонуємо гідну альтернативу - ви вибираєте онлайн, а доставку здійснює наш кур'єр. З онлайн-супермаркетом “Виток” на вашу покупку в касовому апараті не закінчиться чекова стрічка, а покупець перед вами не передумає здійснювати покупку і ви не почуєте “Охорона - скасування”. Замість цього ви можете провести час з сім'єю, прочитати книгу, яку давно відкладали, або навчитися чомусь новому, записавшись на курси, сходити в спортзал, або просто відпочити за переглядом улюбленого фільму.

Традиції нашого сервісу:

  • Економія часу. Досить вибрати потрібні вам продукти і оформити онлайн-замовлення. Потім наш кур'єр привезе його в обумовлений час прямо до вашої двері. 
  • Економія грошей. Ми працюємо безпосередньо з виробниками. Тому наші продукти завжди свіжі, а у вартість не включаються націнки, як у звичайних супермаркетах. Ставши постійним покупцем, ви отримуєте бонуси, якими потім розраховуєтесь за покупки. 
  • Свіжі та корисні продукти. Асортимент “Виток” істотно відрізняється від того, який стоїть на полицях звичних вам супермаркетів. Ми можемо порадувати цілим букетом нових смаків і вегетаріанця, і м'ясниць, і самого вибагливого гурмана. Адже наша мета - надати вибір продуктів на абсолютно будь-який смак!
  • Безпека. Ми ретельно перевіряємо кожного виробника, товари якого з'являються на нашій онлайн-вітрині. Тому всі наші продукти мають сертифікати якості заводів-виробників.

З “Виток” ваше життя стане набагато простіше, насолоджуйтеся вільним часом і витрачайте його з користю. Бажаємо приємних онлайн-покупок!