Курячі рулети з прошутто, моцарелою і смаженим перцем
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
385
ккал
Білки
57.5
грам
Жири
16.3
грам
Вуглеводи
5.3
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
35минут
Інгредієнти
Червоний солодкий болгарський перець
2 шт
Філе курячої грудки
4 шт
Прошутто
60 г
Вершкове масло
1 ч. ложка
Моцарелла
120 г
Чорний перець, сіль, спеції
за смаком
Инструкция приготовления
Всі обожнюють рулетики з курки. Це блюдо готується дуже швидко і просто, не вимагає багатьох інгредієнтів і зусиль, а також неймовірно смачне. Воно буде добре виглядати і на святковому столі, і для обіду в офісі, і для романтичної вечері. Також рулети сподобаються дітям.
Рулетики готують по-різному, найчастіше використовують м'ясо і овочі. Цей рецепт є варіацією класичного курячого м'яса у вигляді рулетів, але також тут є оригінальна моцарелла, а в якості начинки виступає смачний сир і поєднання перців з прошутто.
Як готувати?
- Перець не очищаючи обсмажити в гарячій духовці або на сковороді-грилі, поки зовнішня шкіра не почне обгорати. Важливо робити це на гарячій поверхні і дуже швидко, інакше овочі можуть просто згоріти.
- Покладіть обсмажену болгарський перець в миску і накрийте його плівкою. Залишити на 10-20 хвилин, поки готуєте іншу частину страви.
- філе Відбийте молоточком, але не робіть м'ясо дуже тонким. Розкладіть його на поверхню для готування, посоліть (бажано використовувати велику сіль) і поперчіть. На філе викладіть прошутто.
- Болгарський перець розріжте на частини, довгасті смужки. Очистіть їх від шкірки і насіння. Викласти їх на прошутто, після чого невеликими скибочками скласти моцарелу.
- Щільно скрутіть рулети, викладіть їх на пергамент на деко. Згорнути пергамент конвертами над рулетами. Розігрійте духовку до 200 градусів, коли поставите блюдо туди, то трохи зменшіть температуру. Залишите курячі рулети в духовці 30 хвилин.
- Дістаньте з духовки, зніміть пергамент і подавайте в гарячому вигляді.