Картопляні деруни з ковбасою
Инструкция приготовления
В будь-яке просте блюдо можна привнести невелику родзинку, і воно відразу заграє новим цікавим смаком і ймовірно стане ще більш апетитним на вигляд. Не виняток і всіма улюблені картопляні деруни або деруни. Тут вже політ фантазії необмежений, адже картопля прекрасно поєднується з багатьма овочами, спеціями та різними продуктами.
Одним з ситних варіантів як приготувати картопляні деруни є додавання в нього ковбаси. Таке поєднання вже точно припаде до смаку чоловікам і вони 100 % попросять зробити це блюдо ще раз.
Середнє час приготування 25 хвилин.
Як готувати:
Часник з цибулею очистити від луски, промити проточною водою, акуратно дрібно нарізати кубиком.
Соломкою або кубиками порізати копчену або варену ковбасу.
Промити, очистити і натерти на крупній тертці картоплю. Можна подрібнити за допомогою блендера або пропустити через м'ясорубку. Віджати тертий картопля від зайвого соку і перекласти в суху посудину.
Змішати інгредієнти, додавши борошно, сіль, спеції. Ретельно перемішати.
Обсмажити на сковороді як оладки на розігрітій олії до золотистого кольору з двох сторін.
Порада для тих, хто стежить за фігурою. Викласти гарячі готові деруни бажано на застелену серветкою тарілку. Вмочити надлишки жиру і прибрати. Подавати з улюбленим соусом. Виходить неймовірно смачне і апетитне блюдо, яке однаково люблять як чоловіки, так і діти. Для них ковбасу можна замінити домашньої шинкою.