Картопля, фарширований сиром і ковбасою
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
1020
ккал
Білки
13.6
грам
Жири
100.8
грам
Вуглеводи
20.9
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
5
порцій
Час
30хвилина
Інгредієнти
Варена ковбаса
100 г
Твердий сир
100 г
Картопля
5 штук
Вершкове масло
500 г
Сметана
200 г
Яйце куряче
2 штуки
Перець чорний мелений
за смаком
Соль
за смаком
Инструкция приготовления
Картоплю готують безліччю способів, і одним із смачних страв є картопля, який фарширують ковбасою і сиром. Це блюдо відрізняється смаком і ароматом, а також воно досить ситне і дуже швидко готується. Воно ідеально підійде для вечері або обіду. Вигода картоплі в тому, що він не дуже дорогий, але при цьому відрізняється оригінальним смаком і цілком може замінити друге блюді.
Другим основним інгредієнтом в страві є структурна варена ковбаса. Краще використати щось з невеликим смаком прянощі і копченности. Наприклад, мортаделлу або телячу.
Склад фаршированого картоплі на 5 порцій:
- Картопля - 5 шт.
- Вершкове масло - 200 г
- Ковбаса - 100 г
- Куряче яйце - 2 штуки.
- Твердий сир - 100 гр.
- Сметана - 200 г
- Сіль і перець - за смаком.
Як готувати?
- Картоплю потрібно трохи відварити в шкірці.
- Почекати, поки вона охолоне, розрізати на половинки.
- Ложкою дістати внутрішню частину половинок картоплі так, щоб частина залишилася.
- Внутрішню частину картоплі трохи посолити і поперчити за смаком.
- До того картоплі, який дістали з половинок, додати розігріте вершкове масло. На тертці натерти твердий сир.
- Ковбасу нарізати маленькими кубиками і додати в суміш.
- Перемішати всі інгредієнти, додати туди сметану і спеції за смаком.
- Покласти суміш на картоплю і поставити в духовку на 260 градусів на 15 хвилин.