Картопля, фарширований сиром і ковбасою

Картопля, фарширований сиром і ковбасою
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
1020 ккал
Білки
13.6 грам
Жири
100.8 грам
Вуглеводи
20.9 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
5 порцій
Час
30хвилина
Інгредієнти
Варена ковбаса
100 г
Твердий сир
100 г
Картопля
5 штук
Вершкове масло
500 г
Сметана
200 г
Яйце куряче
2 штуки
Перець чорний мелений
за смаком
Соль
за смаком

Инструкция приготовления

Картоплю готують безліччю способів, і одним із смачних страв є картопля, який фарширують ковбасою і сиром. Це блюдо відрізняється смаком і ароматом, а також воно досить ситне і дуже швидко готується. Воно ідеально підійде для вечері або обіду. Вигода картоплі в тому, що він не дуже дорогий, але при цьому відрізняється оригінальним смаком і цілком може замінити друге блюді.

Другим основним інгредієнтом в страві є структурна варена ковбаса. Краще використати щось з невеликим смаком прянощі і копченности. Наприклад, мортаделлу або телячу.

Склад фаршированого картоплі на 5 порцій:

 

  • Картопля - 5 шт.
  • Вершкове масло - 200 г
  • Ковбаса - 100 г
  • Куряче яйце - 2 штуки.
  • Твердий сир - 100 гр.
  • Сметана - 200 г
  • Сіль і перець - за смаком.

Як готувати?

  1. Картоплю потрібно трохи відварити в шкірці.
  2. Почекати, поки вона охолоне, розрізати на половинки.
  3. Ложкою дістати внутрішню частину половинок картоплі так, щоб частина залишилася.
  4. Внутрішню частину картоплі трохи посолити і поперчити за смаком.
  5. До того картоплі, який дістали з половинок, додати розігріте вершкове масло. На тертці натерти твердий сир.
  6. Ковбасу нарізати маленькими кубиками і додати в суміш.
  7. Перемішати всі інгредієнти, додати туди сметану і спеції за смаком.
  8. Покласти суміш на картоплю і поставити в духовку на 260 градусів на 15 хвилин.
 
УКРАЇНА
в наявності
56грн
(Ціна за шт)
шт
 
в наявності
33.2грн
(Ціна за шт)
шт