Грузинський салат з ковбасою і помідорами
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
415
ккал
Білки
21.7
грам
Жири
34.9
грам
Вуглеводи
4.4
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
35минут
Інгредієнти
Ковбаса
200 г
Сир
200 г
Помідори
3 середні шт
Часник
2 невеликих зубчики
Майонез, сіль і спеції
за смаком
Инструкция приготовления
Особливість грузинської кухні в тому, що тут часто комбінуються гострі смаки зі свіжими продуктами. Це робить страву неймовірно смачними та поживними. Тут Часто використовуються мариновані або варені продукти.
Салат з ковбасою і свіжими помідорами - це дуже просте блюдо, яке відмінно доповнить будь-який стіл. Його можна подавати на вечерю або сніданок, а також брати з собою на роботу. Соковиті і ароматні інгредієнти точно порадують ваших гостей.
Склад салату на 4 порції:
- Ковбаса - 200 г
- Сир - 200 г
- Помідори - 3 середні шт
- Часник - 2 невеликих зубчики
- Майонез, сіль і спеції - за смаком
Як приготувати?
- Краще вибрати напівкопчену ковбасу, тому що вона має приємний специфічний смак, який додасть страві оригінальності. Нарізати її соломкою або кубиками.
- Помідори нарізати кубиками середніх розмірів, тому краще вибрати ті, в яких менше рідини.
- Твердий сир натерти на великій тертці або нарізати маленькими кубиками.
- Часник дрібно порізати або натерти на дрібну тертку.
- Все перемішати в глибокій мисці, додати солі, спецій за смаком та майонез. Ретельно все змішати.