Грузинський салат з ковбасою і помідорами

Грузинський салат з ковбасою і помідорами
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
415 ккал
Білки
21.7 грам
Жири
34.9 грам
Вуглеводи
4.4 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4 порції
Час
35минут
Інгредієнти
Ковбаса
200 г
Сир
200 г
Помідори
3 середні шт
Часник
2 невеликих зубчики
Майонез, сіль і спеції
за смаком

Инструкция приготовления

Особливість грузинської кухні в тому, що тут часто комбінуються гострі смаки зі свіжими продуктами. Це робить страву неймовірно смачними та поживними. Тут Часто використовуються мариновані або варені продукти.

Салат з ковбасою і свіжими помідорами - це дуже просте блюдо, яке відмінно доповнить будь-який стіл. Його можна подавати на вечерю або сніданок, а також брати з собою на роботу. Соковиті і ароматні інгредієнти точно порадують ваших гостей.

Склад салату на 4 порції:

  • Ковбаса - 200 г
  • Сир - 200 г
  • Помідори - 3 середні шт
  • Часник - 2 невеликих зубчики
  • Майонез, сіль і спеції - за смаком

Як приготувати?

  1. Краще вибрати напівкопчену ковбасу, тому що вона має приємний специфічний смак, який додасть страві оригінальності. Нарізати її соломкою або кубиками.
  2. Помідори нарізати кубиками середніх розмірів, тому краще вибрати ті, в яких менше рідини.
  3. Твердий сир натерти на великій тертці або нарізати маленькими кубиками.
  4. Часник дрібно порізати або натерти на дрібну тертку.
  5. Все перемішати в глибокій мисці, додати солі, спецій за смаком та майонез. Ретельно все змішати.
 
УКРАЇНА
в наявності
190грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
немає в наявності
108грн
(Ціна за кг)