Гарячий м'ясний салат з чилі і соєвим соусом

Гарячий м'ясний салат з чилі і соєвим соусом
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
715 ккал
Білки
35.6 грам
Жири
48.5 грам
Вуглеводи
37.9 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
2 порції
Час
55минут
Інгредієнти
Броколі
110 г
М'ясо яловичини
250 г
Часник
2 невеликих зубчики
Стручковий зелений горошок
100 гр
Червоний перець чилі
1 штука
Пророслі боби
150 г
Крабові палички
1 пачка
Сіль, цукор
1 чайна ложка
Соєвий соус
15 мл
Лайм
1 невелика шт
Цибуля
1 шт

Инструкция приготовления

Різноманітність салатів дуже широке і в залежності від того, який у нього склад, салат може стати основним блюдом, так і закускою. Страва є дуже корисним, воно насичено інгредієнтами, які необхідні для організму. М'ясний салат відрізняється також тим, що він поживний і неймовірно смачний. Його можна подавати на сніданок або поставити на стіл до вечері.

Для цього рецепта знадобиться використовувати вок - спеціальну глибоку сковороду з тонкими стінками. Найчастіше її застосовують для готування страв східної кухні, а також їх готують на сильному вогні.

Склад салату на 4 порції:

  • Брокколі - 110 г
  • М'ясо яловичини - 250 г
  • Часник - 2 невеликих зубчики
  • Стручковий зелений горошок - 100 г
  • Червоний перець чилі - 1 штука
  • Пророслі боби - 150 г
  • Крабові палички - 1 пачка
  • Сіль, цукор - 1 чайна ложка
  • Соєвий соус - 15 мл
  • Лайм - 1 невелика шт
  • Цибуля - 1 шт.

Як приготувати?

  1. Потрібно розігріти вок на вогні, поки він не почне трохи диміти. Це означає, що поверхня досить нагрілася. Налийте олію і киньте туди тонко нарізану цибулю. Також необхідно нарізати невеликими шматочками брокколі і додати їх в сковороду. Обсмажте до золотистої скоринки, але стежте, щоб нічого не підгоріло.
  2. Поріжте м'ясо невеликими кубиками і киньте для обжарювання в вок на 5 хвилин.
  3. В сковороду додайте зелений горошок, тертий або подрібнений часник, нарізаний чилі і проростки бобів. Також потрібно чилі нарізати і опустити його в вок.
  4. Готуйте кілька хвилин, додайте туди цукор і сіль, а також трохи соєвого соусу.
  5. Перед подачею на стіл полийте салат соком лайма, а також можна посипати страву цибулею-шалотом, коріандром або кінзою.
 
в наявності
117грн
(Ціна за шт)
шт
 
УКРАЇНА
в наявності
190грн
(Ціна за кг)
кг
 
в наявності
340грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
150грн
(Ціна за кг)
кг