Андалузький салат
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
370
ккал
Білки
16.5
грам
Жири
27.3
грам
Вуглеводи
15.8
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
35минут
Інгредієнти
Шинка
100 г
Ковбаса
100 г
Яловичий язик (відварений)
100 г
Кукурудза
1 банку
Твердий сир
50 г
Часник
1 зубчик
Моркву
1 штука
Оливки консервовані
150 г
Майонез
за смаком
Сіль і мелений перець
за смаком
Инструкция приготовления
Андалузія - це регіон в Іспанії. Кухня цієї території відрізняється тим, що в різний час тут проживали різні національності, тому і культура регіону дуже своєрідна. В стравах часто використовують оригінальні місцеві делікатеси, а також смачні комбінації м'яса зі свіжими овочами. Стосується це і сьогоднішнього страви - Андалузького салату.
Цей салат - це смачне, свіже весняне блюдо, але при цьому класичний рецепт прикрашений “родзинкою”. Яловичий язик не входить у традиційні Андалузький салат, але він відмінно поєднується з овочами, ковбасою і майонезній заправкою.
Як готувати?
- Шинку і копчену ковбасу дрібно нарізати на довгі смужки. Яловичий язик найкраще купити вже відварений і готовий. Його теж порізати на смужки. Змішати все в салатниці.
- Відварити моркву до напівм'якого стану.
- Моркву охолодити і нарізати на смужки або натерти на тертку.
- Натерти твердий сир або нарізати кубиками. Все змішати в салатниці.
- Дрібно порубати часник, нарізати оливки на кілька частин.
- Все змішати в салатниці, додати туди кукурудзу і спеції. Заправити майонезом.