Склад: Борошно пшеничне вищого сорту, свиняче серце, легені свинні, сало свиняче, цибуля смажена, вода питна, олія соняшникова рафінована, сіль кухонна, перець чорний мелений. Алергени — підкреслено. Поживна (харчова) цінність у 100г продукту: білки — 12,71 г, жири — 10,87 г, вуглеводи — 26,94 р. Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 1053 кДж (251,63 ккал). Термін придатності та умови зберігання: 90 діб при температурі не вище -18 С. У літній період рекомендується переносити в термопакетах. Спосіб приготування: заморожені вареники опустіть в киплячу підсолену воду. Помішуючи, довести до кипіння і варити 5-7 хв. Готові вареники вийняти з води і заправити за смаком (маслом, сметаною). Не дозволено повторно заморожувати