Весенний салат с куриной грудкой

Енергетична цінність на порцію
Калорійність
199
ккал
Білки
23.1
грам
Жири
6.3
грам
Вуглеводи
11.1
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
6
порцій
Час
35хвилина
Інгредієнти
томати
3 шт
сир твердих сортів
200 гр
куряча грудка
0,5 кг
консервована квасоля
1 банку
салат зелений
пучок
сухарики домашні
за смаком
майонезу
за смаком
Инструкция приготовления
Цей салатик - чудове поєднання інгредієнтів, дарують насичення і користь. Такий білковий салат ідеально підійде тим, хто стежить за фігурою і шукає підходящий варіант легкого і швидкого у приготуванні страви. Не він залишить байдужими і представників чоловічої статі, адже при невисоку калорійність, це досить поживний перекус або гарне доповнення до основного прийому їжі.
Для того, щоб приготувати цей чудовий салат візьміть:
- томатів - 3 штуки;
- сиру твердих сортів - 150-200 грамів;
- грудку курки - півкілограма;
- консервованої квасолі - одну баночку;
- салату зеленого - пучок;
- сухариків домашніх - за смаком;
- майонезу, сметани чи грецького йогурту - за смаком.
Готуємо:
- Салат і помідори дрібно рубаємо. Сир натираємо на тертці.
- Філе курочки розбираємо на дрібні шматки і тушкуємо на слабкому вогні протягом 20-ти хвилин до повного википання рідини. Якщо хочете злегка червону скоринку, можна трохи обсмажити.
- Поєднуємо у великому салатнику всі компоненти і заправляємо соусом в залежності від своїх уподобань. Для тих хто на дієті підійде сметана або несолодкий йогурт. Таке поєднання ідеально з будь-яким соусом. Верх салату за бажанням прикрашаємо сухариками домашнього приготування.