Суп з тюфтельками

Енергетична цінність на порцію
Калорійність
322
ккал
Білки
12.7
грам
Жири
20.1
грам
Вуглеводи
22.9
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
6
порцій
Час
55хвилина
Інгредієнти
Цибуля ріпчаста
3 шт
Рослинна олія
3 столові ложки
Моркву
1 шт
Картопля
3 шт
Куряче яйце
1 шт
М'ясний фарш
300 гр
Рис
чверть склянки
Петрушка
1 пучок
Сіль, перець мелений
за смаком
Инструкция приготовления
Є безліч оригінальних рецептів приготування супу з м'ясними тюфтельками, але найкращою стравою є легкий і простий суп за класичним рецептом. Він не просто ситний і смачний, але і корисний, тому що тут у складі є всі потрібні інгредієнти для доброго обіду.
Як приготувати?
- Купити готовий фарш або приготувати його самостійно. У фарш додати дуже дрібно нарізаний або натерту цибулю, сире яйце. Потрібно посолити або поперчити його за смаком, а також додати петрушку, якщо ви таке любите. Потрібно ретельно перемішати і зробити круглі тефтелі.
- Нарізати цибулю, свіжу моркву очистити і нарізати соломкою. На олії обсмажити цибулю до того, як він стане прозорим і потім додати туди нарізану моркву. Посмажити ще трохи. Опустити в окріп свіжий помідор на пару секунд, щоб зняти з нього шкірку. Нарізати помідор кубиками і кинути в сковороду. Тушкувати кілька хвилин.
- Набрати каструлю з водою, поставити на плиту. Додати туди сіль за смаком і почекати, поки все закипить. У бульйон потрібно покласти тефтелі, почекати кипіння.
- Картоплю нарізати кубиками і опустити в бульйон.
- Після того, як всі ще раз закипить, додати обсмажену цибулю і моркву.
- Через 10-15 хвилин перевірити готовність картоплі, зняти з плити суп. Після того, як він трохи охолоне, розлити по тарілках. Заправити його можна сметаною і зеленню за смаком.