Салат з креветками і кунжутом

Инструкция приготовления
Салат з креветками і кунжутом - це дуже просте і смачне блюдо, яке відрізняється оригінальним смаком, поживною цінністю і користю для організму. Будь-яка господиня зможе приготувати таку страву, при це майонез можна замінити на дієтичні продукти, наприклад йогурт, оливкову олію, соєвий соус або лимонний сік.
В основі рецепту є креветки, які можна відварити, посмажити або запекти, в залежності від того, що ви віддаєте перевагу. Змінюється смак і калорійність. Головне при цьому - не готувати креветки занадто довго, інакше вони можуть втратити свій смак і структуру.
Доповненнями до страви можуть бути великими шматочками авокадо або пармезан.
Склад салату на 2 порції:
Помідори - 3 невеликих штуки.
Креветки - 300 гр.
Салат - 1 пучок або пачка.
Огірок - 2 невеликих штуки.
Кунжутне насіння - 3 столових ложки
Сіль - за смаком.
Червоний перець - за смаком.
Майонез - за смаком.
Сік з лимона - за смаком.
Оливкова олія - 2 столових ложки.
Як готувати?
порізати Великими шматочками помідори, огірки, салат порвати руками на частини.
Поставити каструлю з водою на плиту. У кип'ячену воду додати чорний перець, сік лимона, оливкова олія і солі.
У воду опустити креветки і варити 5 хвилин
Якщо креветки не очищені, то потрібно очистити їх від панцира.
Креветки додаються в салат, потрібно перемішати, посипати насінням кунжуту, додати майонез.
Подавати можна з булочками або свіжим багетом.