Салат Мимоза

Енергетична цінність на порцію
Калорійність
370
ккал
Білки
16.5
грам
Жири
31.2
грам
Вуглеводи
5.7
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
370
порцій
Час
50хвилина
Інгредієнти
сир твердих сортів
100 гр
консерви рибні
1 банку
майонез
за смаком
цибуля зелена
пучок
моркву
1-2 шт
яйця
3 шт
ріпчаста цибуля
1 шт
Инструкция приготовления
Мімоза за класичним рецептом - страва, без якого як раніше, так і зараз не обходиться жодне святкове застілля. Секрет популярності криється в простоті інгредієнтів та процесу приготування. До того ж, салатик у вигляді яскравого квітки однозначно стане прикрасою столу і доповнить його своєю присутністю.
Щоб зробити традиційний салат Мімоза беріть наступні інгредієнти:
- сир твердих сортів - 100 грамів;
- консерви рибні - одна баночка;
- майонез - за смаком;
- цибуля зелена - пучок;
- моркву - пару штук;
- яйця - 3 штуки;
- ріпчаста цибуля - одна штука.
Готуємо:
- Рибні консерви розімніть і викладіть на блюдо з плоским дном, покривши верх шаром майонезу.
- Викладіть ріпчаста дрібно рубаний лук, повторіть шар майонезу.
- Шар дрібно нарізаних варених яєць нанесіть поверх цибулі з консервами і знову виконайте сіточку з майонезу.
- Викладіть відварену натерту моркву, майонез.
- Прикрасьте салат зеленим рубаним луком і натертим сиром. Можна додати до прикраси зелені гілочки петрушки або кропу. Дайте страві настоятися на холоді години півтори. Так воно стане ніжніше. Розкладаємо по тарілках, захоплюючи кожен шар салату.