Салат Мимоза

Салат Мимоза
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
370 ккал
Білки
16.5 грам
Жири
31.2 грам
Вуглеводи
5.7 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
370 порцій
Час
50хвилина
Інгредієнти
сир твердих сортів
100 гр
консерви рибні
1 банку
майонез
за смаком
цибуля зелена
пучок
моркву
1-2 шт
яйця
3 шт
ріпчаста цибуля
1 шт

Инструкция приготовления

Мімоза за класичним рецептом - страва, без якого як раніше, так і зараз не обходиться жодне святкове застілля. Секрет популярності криється в простоті інгредієнтів та процесу приготування. До того ж, салатик у вигляді яскравого квітки однозначно стане прикрасою столу і доповнить його своєю присутністю.

Щоб зробити традиційний салат Мімоза беріть наступні інгредієнти:

  • сир твердих сортів - 100 грамів;
  • консерви рибні - одна баночка;
  • майонез - за смаком;
  • цибуля зелена - пучок;
  • моркву - пару штук;
  • яйця - 3 штуки;
  • ріпчаста цибуля - одна штука.

Готуємо:

  1. Рибні консерви розімніть і викладіть на блюдо з плоским дном, покривши верх шаром майонезу.
  2. Викладіть ріпчаста дрібно рубаний лук, повторіть шар майонезу.
  3. Шар дрібно нарізаних варених яєць нанесіть поверх цибулі з консервами і знову виконайте сіточку з майонезу.
  4. Викладіть відварену натерту моркву, майонез.
  5. Прикрасьте салат зеленим рубаним луком і натертим сиром.  Можна додати до прикраси зелені гілочки петрушки або кропу. Дайте страві настоятися на холоді години півтори. Так воно стане ніжніше. Розкладаємо по тарілках, захоплюючи кожен шар салату.
 
УКРАЇНА
в наявності
82грн
(Ціна за шт)
шт
 
УКРАЇНА
в наявності
64.2грн
(Ціна за шт)
шт
 
УКРАЇНА
в наявності
56.6грн
(Ціна за шт)
шт
 
УКРАЇНА
в наявності
66грн
(Ціна за шт)
шт