Салат «Грибна поляна»

Салат «Грибна поляна»
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
465 ккал
Білки
12.4 грам
Жири
43.8 грам
Вуглеводи
8.3 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
2 порції
Час
75минут
Інгредієнти
Консервовані гриби
75 гр
Куряча шинка
50 гр
Курячі яйця
1 шт
Твердий сир
50 гр
Картопля
2 шт
Моркву
1 шт
Зелені трави
за смаком
Майонез
за смаком
Соль
за смаком

Инструкция приготовления

Листкові салати - це дуже популярний сьогодні блюдо, яке відрізняється не тільки користю для організму, але і оригінальною подачею. Найчастіше тут використовують різні шари овочів, м'яса та інших компонентів. Їх подають в прозорій формі, а верх оформляють більш креативно. Один з таких смачних і красивих салатів - салат “Грибна поляна”.

Склад салату на 2 людини:

  • Консервовані гриби - 75 гр.

  • Куряча шинка - 50 гр.

  • Курячі яйця - 1 шт.

  • Твердий сир - 50 гр.

  • Картопля - 2 невеликі шт.

  • Морква - 1 невелика шт.

  • Зелені трави - за смаком.

  • Майонез - за смаком.

  • Сіль - за смаком.

Як готувати?

  1. Картоплю і моркву потрібно ретельно помити. Покласти їх у каструлю з яйцями.

  2. Відварити до готовності в солоній воді. Залишити охолонути.

  3. Вибираємо невелику прозору форму з широким дном.

  4. На дно форми викладаємо шапочками вниз мариновані шампіньйони і густо посипаємо зеленню.

  5. На зелень наноситься майонез. Можна зробити на пачці тонкий надріз і у вигляді решітки повністю покрити шар зелені.

  6. Очищені варені яйця нарізати кубиками або натерти на крупну тертку.

  7. Яйця викладаємо на шар зелені і майонезу у формі, після чого знову покриваємо тонким шаром майонезу.

  8. Твердий сир натираємо на крупній тертці і засипаємо в форму, після чого покриваємо майонезом.

  9. Шинку потрібно нарізати невеликими кубиками, викласти у форму і покрити майонезом.

  10. Відварену моркву натерти на тертці, викласти наверх і покрити майонезом.

  11. Картоплю натерти на тертці, викласти вгору і трохи притиснути ложкою. Покрити її майонезом.

  12. Потрібно взяти велике блюдо з рівним дном, додати його до форми і акуратно перевернути. Це потрібно зробити так, щоб салат зберіг свою форму, а печериці залишилися шапочками зверху.

  13. Нарізати шматочками, як торт.

 
УКРАЇНА
в наявності
82грн
(Ціна за шт)
шт
 
УКРАЇНА
в наявності
16грн
(Ціна за кг)
кг