Салат «Буковина»

Енергетична цінність на порцію
Калорійність
220
ккал
Білки
8.1
грам
Жири
13.2
грам
Вуглеводи
17.1
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
25минут
Інгредієнти
Картопля
2 шт.
Ковбаса копчена
100 г
Цибуля зелена
30 г
Майонез
3 ст. л.
Моркву
1 шт.
Перець солодкий (болгарський)
100 г
Горошок консервований
100 г
Инструкция приготовления
Смачні і ситні українські страви відрізняються тим, що мають приємний смак і різні інгредієнти. Салат “Буковина” готуватися з традиційних інгредієнтів, які багато в чому нагадують олів'є, але завдяки болгарського перцю і свіжої зелені, він стає більш весняним. В основі салату також картоплю, а заправляють його майонезом.
“Буковина” - це смачний, свіжий і оригінальний салат, який відмінно підійде для будь-якого столу. Його можна використовувати на будь-які свята або просто подавати на вечерю.
Склад салату на 4 порції:
- Зелений горошок консервований - 100 г
- Картопля - 2 штуки.
- Копчена ковбаса - 100 г
- Цибуля зелена - 30 г
- Морква - 1 шт.
- Болгарський перець - 100 г
- Майонез - 3 столових ложки.
Як приготувати?
- Ретельно помити, відварити картоплю в шкірці і моркву.
- Зелений лук необхідно нашаткувати так, щоб не було великих шматочків. Використовуйте гострий ніж або спеціальну насадку для блендера.
- Ковбасу можна нарізати маленькими кубиками.
- Зачекайте, поки картопля і морква охолоне, після чого акуратно очистіть і наріжте її невеликими кубиками.
- Перець потрібно нарізати невеликими, але тонкими смужками.
- Всі інгредієнти покласти в глибоку форму і перемішати. Для заправки використовувати майонез.