Салат «Буковина»

Салат «Буковина»
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
220 ккал
Білки
8.1 грам
Жири
13.2 грам
Вуглеводи
17.1 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4 порції
Час
25минут
Інгредієнти
Картопля
2 шт.
Ковбаса копчена
100 г
Цибуля зелена
30 г
Майонез
3 ст. л.
Моркву
1 шт.
Перець солодкий (болгарський)
100 г
Горошок консервований
100 г

Инструкция приготовления

Смачні і ситні українські страви відрізняються тим, що мають приємний смак і різні інгредієнти. Салат “Буковина” готуватися з традиційних інгредієнтів, які багато в чому нагадують олів'є, але завдяки болгарського перцю і свіжої зелені, він стає більш весняним. В основі салату також картоплю, а заправляють його майонезом.

“Буковина” - це смачний, свіжий і оригінальний салат, який відмінно підійде для будь-якого столу. Його можна використовувати на будь-які свята або просто подавати на вечерю.

Склад салату на 4 порції:

  • Зелений горошок консервований - 100 г
  • Картопля - 2 штуки.
  • Копчена ковбаса - 100 г
  • Цибуля зелена - 30 г
  • Морква - 1 шт.
  • Болгарський перець - 100 г
  • Майонез - 3 столових ложки.

Як приготувати?

  1. Ретельно помити, відварити картоплю в шкірці і моркву.
  2. Зелений лук необхідно нашаткувати так, щоб не було великих шматочків. Використовуйте гострий ніж або спеціальну насадку для блендера.
  3. Ковбасу можна нарізати маленькими кубиками.
  4. Зачекайте, поки картопля і морква охолоне, після чого акуратно очистіть і наріжте її невеликими кубиками.
  5. Перець потрібно нарізати невеликими, але тонкими смужками.
  6. Всі інгредієнти покласти в глибоку форму і перемішати. Для заправки використовувати майонез.
 
УКРАЇНА
очікується
49.5грн
(Ціна за шт)
 
УКРАЇНА
в наявності
16грн
(Ціна за кг)
кг