Рибний омлет
1. Обвалюємо шматочки філе в борошні.⠀
⠀
2. Обсмажуємо з обох сторін на сковороді з додаванням масла. Якщо сковорода з антипригарним покриттям, масла потрібно зовсім небагато.⠀
⠀
3. Збиваємо яйця з молоком, додаємо дрібно нарізаний кріп.⠀
⠀
4. Вливаємо суміш на сковороду, на якій смажиться риба, солимо за смаком і накриваємо кришкою.⠀
⠀
5. Можна додати приправи, які ви любите.⠀
⠀
6. Доводимо омлет на невеликому вогні до готовності, у середньому 20 хвилин.⠀
⠀
7. Подати готовий омлет можна з шматочками лимона.⠀
⠀
Готово! Приємного апетиту!⠀
⠀