Рибний омлет

Рибний омлет
15/08/2019 Тема: Рецепти

1. Обвалюємо шматочки філе в борошні.⠀

2. Обсмажуємо з обох сторін на сковороді з додаванням масла. Якщо сковорода з антипригарним покриттям, масла потрібно зовсім небагато.⠀

3. Збиваємо яйця з молоком, додаємо дрібно нарізаний кріп.⠀

4. Вливаємо суміш на сковороду, на якій смажиться риба, солимо за смаком і накриваємо кришкою.⠀

5. Можна додати приправи, які ви любите.⠀

6. Доводимо омлет на невеликому вогні до готовності, у середньому 20 хвилин.⠀

7. Подати готовий омлет можна з шматочками лимона.⠀

Готово! Приємного апетиту!⠀