Паста з грибами та ковбасою в вершковому соусі

Енергетична цінність на порцію
Калорійність
642
ккал
Білки
27.5
грам
Жири
32.9
грам
Вуглеводи
54.8
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
3
порції
Час
55минут
Інгредієнти
Спагетті
200 г
Печериці
300 г
Копчена ковбаса
100 г
Часник
4 зубчики
Твердий сир
100 г
Нежирні вершки
250 г
Приправи, сіль і спеції
за смаком
Инструкция приготовления
Хто ж не любить італійську пасту? Це чудове блюдо, яке відмінно доповнює обід або вечерю, є одночасно домашньою їжею, але подається і в розкішних ресторанах. Якщо хочете порадувати гостей, пригостити другу половинку дуже смачним романтичною вечерею або просто зробити для себе просте і вишукане частування, то паста з грибами та ковбасою у вершковому соусі буде кращим варіантом.
Як готувати?
- В гарячу воду додати ложку масла і опустити спагетті. Постійно перемішувати, а під кінець додати трохи солі. Краще вибирати спагетті з твердих сортів, які не злипнуться і не розваряться. Також вони більш корисні для здоров'я.
- Гриби і ковбасу нарізати невеликими шматочками. Ковбаса підійде будь-яка, але хорошим вибором буде копчена.
- Розігріти сковороду з шматочком соняшниковою олією.
- Посмажити ковбасу і гриби. Коли вони приготуються, додати нарізаний часник.
- Додати на сковорідку до грибів вершки, постійно перемішувати, поки суміш не загусне і не стане схожою на соус. Додати спеції і приправи за смаком.
- Вимкнути вогонь і додати в соус дрібно натертого сиру. Все ретельно перемішати. Сир може бути будь-який, але кращим варіантом вважається пармезан.
- На тарілку покласти спагетті і полити зверху соусом.
