Річна піца з овочами і ковбасою

Енергетична цінність на порцію
Калорійність
1050
ккал
Білки
36
грам
Жири
73.5
грам
Вуглеводи
60.1
грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4
порції
Час
45минут
Інгредієнти
Тісто (готове, дріжджове)
500 грам.
Ковбаса (варена)
300 грам.
Пепероні або салямі
100 грам.
Огірки (солоні)
2 невеликих штуки.
Помідор
2 невеликих штуки.
Пармезан
200 грам.
Гриби
200 грам.
Кетчуп
60 грам.
Майонез
60 грам.
Зелень і спеції
за смаком.
Инструкция приготовления
Піца - одне з найбільш простих і популярних страв. Її можна приготувати дуже швидко і використовувати різні інгредієнти. Даний рецепт - це легка піца, яка буде відмінним вечерею для всієї родини.
Склад піци на 4 порції:
- Тісто (готове, дріжджове) - 500 грам.
- Ковбаса (варена) - 300 грам.
- Пепероні або салямі - 100 грам.
- Огірки (солоні) - 2 невеликих штуки.
- Помідор - 2 невеликих штуки.
- Пармезан - 200 грам.
- Гриби - 200 грам.
- Кетчуп - 60 грам.
- Майонез - 60 грам.
- Зелень і спеції - за смаком.
Як приготувати?
- Купіть готове тісто для основи під піцу.
- Розкачайте його. Залиште ту товщину основи, яку ви віддаєте перевагу.
- Деко трохи розігріти і змастити олією, викласти на нього тісто.
- Кетчуп і майонез потрібно змішати. Змастіть приготованим соусом основу.
- Варену ковбасу, сир натерти на крупній тертці і посипати їх на основу.
- Нарізати солоні огірки і помідори тонкими кружечками. Покласти їх на основу.
- Гриби можуть бути консервовані або свіжі шампіньйони. Нарізати смужками і покласти на піцу.
- Пепероні (або салямі) тонко нарізати або натерти. Покласти зверху на основу.
- Посипати піцу спеціями і зеленню.
- Запікати при температурі 200-230 градусах 10-15 хвилин, поки тісто повністю не приготується. Зверху посипати залишками тертого сиру.