Річна піца з овочами і ковбасою

Річна піца з овочами і ковбасою
Тема: Рецепти
Енергетична цінність на порцію
Калорійність
1050 ккал
Білки
36 грам
Жири
73.5 грам
Вуглеводи
60.1 грам
*калорійність розрахована для сирих продуктів
Кількість порцій
4 порції
Час
45минут
Інгредієнти
Тісто (готове, дріжджове)
500 грам.
Ковбаса (варена)
300 грам.
Пепероні або салямі
100 грам.
Огірки (солоні)
2 невеликих штуки.
Помідор
2 невеликих штуки.
Пармезан
200 грам.
Гриби
200 грам.
Кетчуп
60 грам.
Майонез
60 грам.
Зелень і спеції
за смаком.

Инструкция приготовления

Піца - одне з найбільш простих і популярних страв. Її можна приготувати дуже швидко і використовувати різні інгредієнти. Даний рецепт - це легка піца, яка буде відмінним вечерею для всієї родини.

Склад піци на 4 порції:

  • Тісто (готове, дріжджове) - 500 грам.
  • Ковбаса (варена) - 300 грам.
  • Пепероні або салямі - 100 грам.
  • Огірки (солоні) - 2 невеликих штуки.
  • Помідор - 2 невеликих штуки.
  • Пармезан - 200 грам.
  • Гриби - 200 грам.
  • Кетчуп - 60 грам.
  • Майонез - 60 грам.
  • Зелень і спеції - за смаком.

Як приготувати?

  1. Купіть готове тісто для основи під піцу.
  2. Розкачайте його. Залиште ту товщину основи, яку ви віддаєте перевагу.
  3. Деко трохи розігріти і змастити олією, викласти на нього тісто.
  4. Кетчуп і майонез потрібно змішати. Змастіть приготованим соусом основу.
  5. Варену ковбасу, сир натерти на крупній тертці і посипати їх на основу.
  6. Нарізати солоні огірки і помідори тонкими кружечками. Покласти їх на основу.
  7. Гриби можуть бути консервовані або свіжі шампіньйони. Нарізати смужками і покласти на піцу.
  8. Пепероні (або салямі) тонко нарізати або натерти. Покласти зверху на основу.
  9. Посипати піцу спеціями і зеленню.
  10. Запікати при температурі 200-230 градусах 10-15 хвилин, поки тісто повністю не приготується. Зверху посипати залишками тертого сиру.
 
в наявності
200грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
120грн
(Ціна за кг)
кг
 
УКРАЇНА
в наявності
260грн
(Ціна за кг)
кг